facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hamnbageriet

About

Hamnbageriet är ett härligt café och bageri i hjärtat av Kungshamn



"Ett härligt bageri och café i mitten av Kungshamn"
Address: BÄCKEVIKSTORGET 5, 456 31 Kungshamn
Phone: 052330999
City: Kungshamn
Zip Code: 456 31


Similar places near
Feldts Brygga Feldts Brygga 692 meter Vi var på Feldts Brygga ett par gånger under vårt besök i Smögen och Kungshamn. Vi åt...
Reviews
Fika var bra. Men väldigt otrevligt när småfåglar flyger över maten och knycker pannkaka från barnets tallrik medan han äter. Trist att behöva vifta bort fåglar hela tiden medan man försöker äta. Inget mer fikabesök. Det är kanske dags att hänga upp rovfågelsiluetter eller liknande som kan skrämma bort dom.
Käkade lunch på hamnbageriet och tyvärr en enorm besvikelse. Vi beställde en falafel-sallad och en pulled pork i ”surdegsskål”. Falafeln var inte tillagad utan det var bara degklumpar, gick in och sa till men då svarade de bara otrevligt ”att det är så vi gör här”. Pulled pork rätten var kall, smaklös och serverades inte i ett surdegsbröd utan i en vetefralla. Sa till om detta också men då fnyste de bara åt en och sa att ”det är så vi serverar den”. Jäkligt synd att de gör såhär. Brödet och bakverken inne i butiken är alltid jättegott så det är tråkigt att deras fik/restaurang är så dålig. Kommer inte käka där igen men kommer absolut handla i butiken igen.
Atmosfär och riktigt bra råvaror! Helheten och service med galet fina bröd. Å alternativet till lyxfrukost med ett glas bubbel.
Stod och köade varje morgon för att köpa bröd till frukost. Så värt. Galet goda småbröd. Alla sorter smakade lyx. Bakade med mycket kärlek.
Trevlig miljö och väldigt god räksmörgås. De gjorde en räksmörgås efter våra önskemål. Kaffet var också gott och påtår ingår.
Väldigt god princesstårta och mysig musik. Men de hade väldigt äcklig kärleksmums och endast bryggkaffe. Förväntade mig mer för det höga priset.
Mysigt café med goda bakverk. Dock lite trångt under högsäsong vilket inte är oväntat.
Mysigt intill hamnen med både glass, frukost och lunch. Fin uteplats med varierande sittplatser. Har prisbelönta kanelbullar som är stora. Olika surdegsbröd och goda mackor. Fantastsk lunch.Åt en räksallad med buffe med tillbehör och bröd. God efterrätt till. Otroligt vänlig personal.
Bra personal och service. Mysig atmosfär och mycket gott för såväl båt fika till mat. Lagat o bakat från grunden! Toppen
Hamnbageriet har fantastisk gott bröd och goda bakverk. Jag kan bl a rekommendera deras Svealimpa, Frötoscabullarna och alla olika chokladbiskvier. Om du har tillfälle, så prova även deras Bagarefrukost som är god och rikligt tilltagen.
Comment on this business

to add Hamnbageriet map to your website;