facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Fiket i Gränna

Fiket i Gränna

About

Fiket - det genuina 50-tals caféet i Gränna

Story

Fiket är något så ovanligt som ett välbevarat 50-talsfik med unik miljö och atmosfär. Mitt emot torget, mitt i Gränna. Med eget bageri som varje dag erbjuder nybakade klassiker allt från wienerbröd till dammsugare och mazariner. Men här finns också härligt matbröd, frallor och inte minst vårt berömda knäckebröd! Zoega-kaffet är alltid nybryggt, och hos oss hittar du också stans bästa espresso liksom andra kaffespecialiteter.

Address: Brahegatan 43, 56332 Gränna
Phone: 039010057
City: Gränna
Zip Code: 56332



related searches:
Similar places near
Haglunds Konditori Haglunds Konditori 139 meter För första gången på tio år kunde vi åter besöka Haglunds i Gränna och till min stora...
Reviews
Mysigt inne. God biskvi. Men priset drar ner, en bit över 100kr styck både för macka och paj. Och efter att ha ätit av både mackan o pajen så kan jag konstatera att det var ingen smaksensation.
Nja, tyvärr. Har stannat här flera gånger på väg på semester & idag var det inte trevligt. Litet sortiment, varmt & kvavt, kändes lite halvsunkigt på borden. Lånade toa & lortigt på golv, en totalt överfull papperskorg & toaringen hängde lös på snedden. Sömnig personal som gick runt med disktrasa/rengöringsspray på bordet bredvid där vi satt & åt. Kändes helt enkelt inte helt fräscht över lag. Nästa gång blir det annat ställe.
Riktigt dålig mat. Gravad lax med dillstuvad potatis. Stuvningen gick inte att äta. Salladen till med en massa äckliga Oliver. Tydligt att de kom från en burk. Det fanns ingen toasits på toan som va allmänt ostädat. Rekommenderar er att välja annat ställe att äta. Smakar fortfarande illa i munnen.Mat: 1/5
Goda pajer och snabb service och trevlig atmosfär.Mat: 5/5
Slitet litet café med charm. God cappuccino med tråkig ostfralla i plast. Trång sliten toa med kallvatten.
Helt ok, men inte tillmötesgående personella och långt ifrån den godaste maten. Var ganska trångt, osköna stolar och små bord men charmigt på sitt sätt.Mat: 2/5
Helt ok kafé/ lunchställe. Bakad potatis var god och även fläskkarré. Dock inte wow, men får godkänt. Toaletten var sådär. Servicen kan bli bättre flera unga tjejer som jobbade som inte verkade ha koll på läget, de verkade vara under upplärning så det blir säkert bättre.
Personalen i kassan gjorde sin första dag men hade inte blivit upplärd väsentligheter. Riktigt dålig arbetsgivare som inte styrt upp det. Tyckte synd om henne. Kakorna vi köpte var torra.
Familjen kom in, beställde pannkakor för att sedan bli tillsagda att det inte finns och istället få välja paj för 140kr… vi fick fråga om frallorna vi beställt efter 10 min efter de inte kommit ut… sa att colan vi beställde var varm och vi fick be om is… dyr mat, dålig customer service och ingen koll med dåligt bemötande… skulle inte rekommendera!
Dåligt bemötande personal, dyr mat, betalade pannkakor men blev sedan tillsagd att de inte hade några och en paj kostade 120kr, bortglömda mackor etc. rekommenderar inte!Mat: 1/5
Comment on this business

to add Fiket i Gränna map to your website;