facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Haglunds Konditori

Haglunds Konditori
"Haglunds konditori är ett klassiskt konditori med anor sedan 40-talet. Beläggen i centrala Gränna, är Haglunds det perfekta fika stället under ditt besök till Grevskapet. Tillsammans med vår personal är vårt mål att erbjuda dig god service i mysiga lokaler."
Address: Brahegatan 57, 563 32 Gränna
Phone: 0390-10215
City: Gränna
Zip Code: 563 32



related searches:
Similar places near
Mellins Extraknäcke Mellins Extraknäcke 91 meter Kvalitet, hälsosamt, och gott.
Grännaknäcke Grännaknäcke 133 meter Super goda knäcken Väl värt ett besök Trevlig personalTjänst: 5/5
Fiket i Gränna Fiket i Gränna 133 meter Prefekt ställe att sitta ute! Syn inte fanns en grind som skulle ta sig ut om folk är...
Fiket i Gränna Fiket i Gränna 139 meter Mysigt inne. God biskvi. Men priset drar ner, en bit över 100kr styck både för macka ...
Reviews
För första gången på tio år kunde vi åter besöka Haglunds i Gränna och till min stora glädje var allt sig likt! Lika gott fikabröd och lika mysigt bemötande från personalen. De har alltid månat om ”stammisarna” och döm om min förvåning när de fortfarande kände igen oss! Bästa kondiset på det härliga gammaldags sättet. Och missa inte Sveriges bästa smöööörbullar !
Traditionellt fik med goda smörgåsar, fikabröd & kulglass. Favoriten är vaniljgräddbullen med strösocker på. Den tar vi varje gång vi är i Gränna. Trevlig personal. Förutom sittplatser inomhus finns det ett fåtal sittplatser på trottoaren på framsidan, även sittplatser på uteplatsen på baksidan.
God paj med smaklig sallad.
Gulligt litet konditori med kondisbitar, bröd och semlor. Surdegsfrallorna var tyvärr rätt torra och kompakta, men semlorna var fantastiskt goda! Fluffigt och lätt semmelbulle som smälte i munnen.
En av många trevliga konditorier i Sverige! Goda mackor och riktigt god italiensk paj.
Klassiskt kondis med mumsiga bakverk och fina smörgåsar. Serverar även lunch, men jag har bara fikat. Drack en utmärkt latte, lagom stark och med fint skum. Bryggkaffet smakade lite bränt, tyckte min medresenär. Vi åt pariserbulle och wienerbröd och blev nöjda.
Trevlig omgivning, helt okey mat men ingen wow faktor. Jag åt bakadpotatis med skagenröra. Barnens köttbullar hade kunnat vara roligare. Kändes som från ett gatukök. Kaffet smakade bra!
Gott kaffe och egna bakverk. Budapest gör de själva exempelvis. God och inte så söt, precis som den ska vara rapporterar mitt sällskap. Själv åt jag en macka med köttbullar.
Trevligt o mysigt fik med de godaste vaniljbullar jag ätit. Vid varmare väder kan man sitta ute både på baksidan, men även några platser på gågatan typ mindre café bord.
Trevligt. Bra bröd o bakverk.
Comment on this business

to add Haglunds Konditori map to your website;