facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Fitness24Seven

Fitness24Seven

About

Hos oss tränar du dygnet runt på 200 gym med ett enda kort. Allting ingår, och det kostar endast 199 kr i månaden.

Story

Träna när du vill, var du vill på över 100 anläggningar!



"Välkommen till Fitness24Seven. På detta gym kan du bland annat träna styrketräning och konditionsträning med moderna träningsmaskiner och fria vikter. Det finns också ytor för stretching och avslappning. Som alla våra gym har vi öppet dygnet runt för alla våra medlemmar, så att du kan träna när det passar dig."
Address: Nymärsta Torg 6, 19530 Märsta
Phone: 08-59120100
City: Märsta
Zip Code: 19530


Similar places near
SATS Sverige SATS Sverige 478 meter Alla personal är jätte trevliga, extra plus till PT Linda
Pinbackshallen Pinbackshallen 489 meter Skön stämning, fri parkering och min hemort i många år.
Ekilla Sporthall Ekilla Sporthall 812 meter Dåligt att inte finns toalettpapper på handikappstoalettn.Väldit sliten hall .
Vikingahallen, Märsta Vikingahallen, Märsta 1 km Var aldrig inne var på studenternas utspring från Arlanda gymnasium
Sigtuna Pole & Fitness Sigtuna Pole & Fitness 1 km Pole fitness i Sigtuna kommun Rolig och effektiv träning för hela kroppen. Inga förk...
Tränamer - När träning blir enkelt Tränamer - När träning blir enkelt 1 km Stor lokal.. Ganska slitet, redskapen till cable maskinerna har en hel del år på nack...
Fitness24Seven Fitness24Seven 2 km Hos oss tränar du dygnet runt på 200 gym med ett enda kort. Allting ingår, och det ko...
Reviews
Kom hit 3 gånger och det fanns aldrig någon personal där. hur ska jag köpa ett abonnemang om det inte finns någon personal?
Fitness 24 Steven är bäst , bra pris och öppet 24 timmar
Ljuger att de är öppna 24/7, men håller dörrarna stängda.
Dålig luft, skitigt, alltid några saker som är trasiga och/eller fattas.. Väldigt litet, vilket betyder att det blir otroligt trångt och tråkigt att träna. Men man får vad man betalar för i guess. Endast en stjärna för trevliga kvinnan som oftast jobbar där.
Otryggt!Dålig luft, dåligt ljus, dåliga maskinerman får alltså inte ut hela rörelsen. Folket där är under all kritik.Plus att det står en grinig tjej som lägger sig i allt bakom disken.
Lite liten lokal men helt ok. Skönt att kunna träna när man vill dygnet runt.
Det finns roliga och glada anställda på denna plats, och vi känner att vi är i en familj, alla hjälper varandra och har humor.
Okej gym. Positivt: – Bra priser! Negativt: – Smutsigt, stökigt, slitet. – Inte särskilt välutrustat jämfört med många andra gym i kedjan. – Dålig luft, både temperatur- och fräschhetsmässigt.
Billigt, 199kr per månad slår alla priser. Synd att lokalen inte är så stor. Bra gym!
Dålig betjäning. Inga kunder, trots ingen service.
Comment on this business

to add Fitness24Seven map to your website;