facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tränamer - När träning blir enkelt

Tränamer - När träning blir enkelt

About

En träningsanläggning på 1700 kvadratmeter i anslutning till Märsta station med det absolut senaste och mest innovativa inom träning. Öppet dygnet runt.

Story

TRÄNAMER Märsta – Norrorts nya träningsanläggning.

För dig som bor eller jobbar i Märsta, eller kanske är du en av de många som passerar dagligen, kan vi nu erbjuda en komplett träningsanläggning i anslutning till Märsta station, helt utan bindningstider.

Våra fräscha lokaler är lättillgängliga, ljusa och toppmoderna. Det är öppet dygnet runt med bemanning från morgon till kväll. Hos oss hittar du allt du behöver för att komma i form.

Välj från vårt breda utbud av gruppträning med inspirerande instruktörer till att testa på mängder av nyheter som ger dig tuff och intensiv träning på ett nytt och utmanande sätt. Vi har även en mycket stor konditionsavdelning med panorama utsikt och Norrorts mest kompletta och inspirerande maskinpark.

Låt någon av våra inspirerande personliga tränare anpassa träningen efter just dina behov eller passa på att koppla av efter träningen med någon av våra träningsanpassade maträtter och drycker i vårt koncept café där du har möjlighet att styra innehållet i din rätt efter eget behov.

Har du barn så hjälper vi till med barnpassning, på LEKAMER tar erfaren personal hand om ditt barn under tiden du tränar.

Välkommen in till oss!

Address: Östra Bangatan 1, 195 60 Märsta
Phone: 0859178780
City: Märsta
Zip Code: 195 60


Similar places near
Fitness24Seven Fitness24Seven 1 km Kom hit 3 gånger och det fanns aldrig någon personal där. hur ska jag köpa ett abonn...
Ekilla Sporthall Ekilla Sporthall 1 km Dåligt att inte finns toalettpapper på handikappstoalettn.Väldit sliten hall .
Sigtuna Pole & Fitness Sigtuna Pole & Fitness 1 km Pole fitness i Sigtuna kommun Rolig och effektiv träning för hela kroppen. Inga förk...
Pinbackshallen Pinbackshallen 2 km Skön stämning, fri parkering och min hemort i många år.
SATS Sverige SATS Sverige 2 km Alla personal är jätte trevliga, extra plus till PT Linda
Vikingahallen, Märsta Vikingahallen, Märsta 2 km Var aldrig inne var på studenternas utspring från Arlanda gymnasium
Fitness24Seven Fitness24Seven 3 km Hos oss tränar du dygnet runt på 200 gym med ett enda kort. Allting ingår, och det ko...
Reviews
Stor lokal.. Ganska slitet, redskapen till cable maskinerna har en hel del år på nacken och det mesta skulle behöva bytas ut. Bra Hammer maskiner, och maskiner i övrigt annars. Bra AC och många ställen att fylla på vatten. saknar dock en hacklift och gummiband vilket jag tycker de borde kunna ordna med tanke på att medlemskapet är 600kr+ i månaden.
Ont om plats för att byta kläder i herromklädningsrummet
Rehabfys hos Träna mer... från att dragits med krämpor och smärtor och efter att ha testat en hel del i uppsala och märsta har jag äntligen hittat hem, otroligt lyhörda och kunniga och det är ingen nackdel att de har riktigt bra priser, så jag rekommenderar verkligen rehabfys.com
Super trevlig personal och bra tränings möjligheter. Oavsett om du tränar själv eller går på pass
Mycket utrymmen, stort utbud av fria vikter och maskiner. Men har även allt annat man behöver. Bästa gymmet jag varit medlem på. Dessutom nyrenoverat och hur fräscht som helst
Fräscht gym med härlig atmosfär! Supertrevlig kunnig personal.
Bra! Snyggt, finns nog allt där. Inte så mkt folk. Kändes riktigt bra
Bra gym och grym utrustning. Det finns till och med en bastu. Man har också massor av olika grupp träningar. Men det är ett dyrt medlemskap för bara de grejerna och man märker att det snålat in på vissa saker för att få så mycket vinst som möjligt. Först och främst är omklädningsrummet jätte litet. Man får knappt plats med tre personer samtidigt. Man får stressa så man inte är ivägen för någon . Och det är ett stort minus. Bastun är inte på dygnet runt utan från 7-19. Vilket är ganska länge men för en snubbe som jobbar skift är det sällan man får basta plus att den är jätte liten även den. För priset man betalar så borde detta vara bättre. Men för dem som älskar grupp träning så är det perfekt. För de som är som mig och tränar själv så räcker ett medlemskap på ett billigare gym.
Trevligt gym med lång öppettiddvs hela tiden. Personalen var inte så jättebemötande, men helt ok. Jag gick på bodypump, core, och vissa danspass. Stod länge på crosstrainer, de var bra :
Underbar yoga, 1a gången! Fantastisk instruktör, Malin!
Comment on this business

to add Tränamer - När träning blir enkelt map to your website;