facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Folkets Park

Address: Norra Parkgatan 2 , Malmö 214 22, M, SE
City: Malmö
Zip Code: 214 22



related searches: Folkets park Malmö historia, Folkets Park skridskor, Midsommar Malmö 2023, Folkets Park midsommar, Folkets Park Huskvarna, Malmö Sommarscen, Folkets Park mini golf, Pildammsparken Malmö
Similar places near
Möllevångstorget Möllevångstorget 343 meter
Pildammsparken Pildammsparken 1 km Trevligt grönområde centralt i Malmö, nära Triangeln. Många bänkar för att koppla. St...
Kungsparken Kungsparken 2 km Malmös bästa park . Jag älskar hur vatten och natur blir en . Jätte mysigt och ger en...
Slottsparken Slottsparken 2 km Bland de finaste parkerna i Sverige! Mycket vatten, olika sorters träd - både exotisk...
Beijers Park Beijers Park 3 km Väldigt trevligt avkopplande plats med restaurang plats till grill också, rekommender...
Reviews
Helt otrolig park för barnen! Hoppkuddar, lekpark, klätterställningar, plaskdamm, kiosker, minigolf, terrariet, cykelsafari, fotbollsmål, skateramper, grillplatser, långbord för kalas osv. Vi älskar stället! Ett måste om du besöker Malmö, speciellt på sommaren - med eller utan barn! Testa Far i Hattens pizza, så god. Det vi önskar är att bänkar och bord torkades av oftare under dagarna då fåglarna smutsar ner och att även toaletterna vid lekplatsen städas oftare.
Nytt, fräscht och väldigt fint. Vi fick bra upplevelse av alla delar. Vi var på bokrelease av Kerstin & Johan Höffler nya bok - Barnsoldater. Toaletter: Så fina och välstädade...
Plaskdamm troligen med en bakterieflora större än det samlade djurlivet i resten av staden. Gräs och bänkar att sitta på om man vill. En och annan servering och så Babylon grill utanför där en del av texterna är på svenska. Terrarium och toaletter också. Stabilt. Isbana på vintern.
Jag jobbade på Malmö Rockfestival, så jag var inte i hela Folkets park. Men jag hade en superbra dag och kväll!
Finns många alternativ för barn att springa av sig på där man senare kan ta en fika i moriska paviljongen. Om det är något event finns mataffärer eller resturanger i närheten ifall man inte känner för stånden. Synd bara att det inte finns en karta över parken där man ser exakta layouten när man väl är där.
Det var bättre förut med karuseller men nu förtiden har dom fint pyntat på högtider Lekplats: Passar bra för små barn mellan 1-5 Toaletter: Toaletterna är något av det vidrigaste jag har sett
Svårt att betygsätta då jag går dit för jag tycker om mikkeller, själva parken är mycket trevlig och mysig, och har man barn så är detta perfekt att gå till. Hoppmatta för barn, fotbollsplan, pingisbord, minigolf, skateboardbana och mycket mer.
Fin park centralt i stan. Här finns det hur mycket som helst för barnen att göra! Hoppkuddar, klätterställningar, gungor, plaskpool. Gott om platser att sitta på. Väl värt ett besök med barn som vill springa av sig!
Sveriges äldsta folkpark. Idyllisk där man kan göra ytterligare. Fler på plats vid årets första maj-firande än de senaste åren.
Detta är verkligen folkets park! Så härlig plats för hela familjen. Mycket att titta på och göra för barn. Det finns både gott om skugga och badplats en varm dag, såklart även glass ; minst en gång per år tillbringar vi en dag här.
Comment on this business

to add Folkets Park map to your website;