facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Pildammsparken

Address: Pildammsparken , Malmö , M, SE
City: Malmö



related searches: Pildammsparken malmö wikipedia, Malmö Sommarscen, Kungsparken Malmö, What is happening in Malmö today, Bokskogen Malmö, Malmö Museer, Pavillon Malmö Ersatzdach, Folkets Park Malmö
Similar places near
Slottsparken Slottsparken 1 km Bland de finaste parkerna i Sverige! Mycket vatten, olika sorters träd - både exotisk...
Folkets Park Folkets Park 1 km Helt otrolig park för barnen! Hoppkuddar, lekpark, klätterställningar, plaskdamm, kio...
Kungsparken Kungsparken 2 km Malmös bästa park . Jag älskar hur vatten och natur blir en . Jätte mysigt och ger en...
Beijers Park Beijers Park 4 km Väldigt trevligt avkopplande plats med restaurang plats till grill också, rekommender...
Reviews
Trevligt grönområde centralt i Malmö, nära Triangeln. Många bänkar för att koppla. Stort område och liten risk för trängsel. Finns en restaurang i parken.
så mycket vacker naturpark jag älskar denna plats alltid varje säsong
En trevlig park mitt i centrum. Finns ofta mycket att hitta på. På sommaren finns gott om framträdanden i parken och på vintern brukar man kunna åka skridskor på vattnet. Det finns ett ute gym som är fullt fungerande.
Stans lunga… Dock ej att besöka när mörkret fallit in, även om du går ensam längs med dammarna så känner man sig ensam… Ingen förutom gässen hör dig skrika där om något skulle hända, möjligtvis de som ugglar av konstig anledning på parkeringen vid Margaretapaviljongen men varför är de där egentligen?
Malmö är verkligen en tråkig och död stad! Centrum består av tomma lokaler. Alla pratar om hur bra det är att Åka här ifrån, så nära Köpenhamn. Stad för slashasar eller för de som har som mål i livet att skaffa barn men inget annat. Zzz zz
Alltid fint upplevelse... Inte tillräkligt vatten i dammarna :
Kalvinloppet en succé för små barn, globalt fantastisk, inga tillräckliga p platser.
Fantastisk välskött park som jag fortfarande finner härlig att strosa runt i trots att jag gjort det nästan dagligen sedan tio år tillbaka!
En av Malmös finaste parker. Betydligt mer geometrisk och anlagd känsla än t.ex. slottsparken. Många fina ställen att utforska som Margareta paviljongen, dammarna, lekplatsen med Äpplet och häxans hus.
Detta är en av Malmös största och trevligaste parker. Här hölls den baltiska utställningen 1914 så Pildammarna är definitivt historisk mark. Varma sommardagar ger dammarna en viss svalka och det är trevligt att bara flanera runt. Här finns även en trevlig restaurang som är väl värd ett besök. En medhavd fikakorg är ett annat alternativ.
Comment on this business

to add Pildammsparken map to your website;