facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Folkpool Norrköping

Folkpool Norrköping

About

I vår utställning på 600 kvm. finner du vår spautställning samt vårt pool-showroom. I vår butik hittar du poolkemikalier, tillbehör och leksaker för både poolen och spabadet.



"Folkpool: Grundat 1968 - Sveriges största leverantör av Pool & Spabad. Hos oss hittar du ett stort urval av: Spabad Pooler Tillbehör Inspiration."
Address: Lindövägen 47, 60228 Norrköping
Phone: 011-10 19 05
City: Norrköping
Zip Code: 60228


Opening Hours

Monday: 09:00 - 17:00
Tuesday: 09:00 - 17:00
Wednesday: 09:00 - 17:00
Thursday: 09:00 - 17:00
Friday: 09:00 - 17:00


related searches: Folkpool Encore, Spa bad, Glasfiberpool, Pooltak, Pooltime sweden
Similar places near
Swebad Swebad 729 meter Swebad
Hydropool Norrköping Hydropool Norrköping 5 km Kvalité rakt av, personal service och spa bad. Tack grabbar från grönhög4.
Reviews
Allt trevligt att handla här! Toppen-personal som är kunniga och även om man har en pool av annat märke så får man hjälp med allt från kopplingar till sandfilter och pumpar. Kan varmt rekommenderas!
Bra tips och support inför vintern. Glad jag valde Folkpool när jag köpte Pool och Spabad.
De levererar en sanslöst dålig kundupplevelse. När de fått sina pengar slutar vänligheten och servicetänket. Se till att ha allt uppskrivet vad ni kommer överens om, för de håller inte vad de säger till oss som kunder. Efter 2 år kommer en faktura för sådant som skulle vara inkluderat i priset och med detta ett hot om inkasso. Noll förståelse och klantigt bemötande. Inga att lita på, finns mycket bättre på marknaden. Varning!
Själva folkpool är ok men montering är de helt odugliga på i Norrköping anser vi. Sned stomme som inte går att göra något åt efter gjutning. Fel monterad liner, var tvungen att bytas och för att inte upprepa problem med mosaikliner som ger tydliga linjer hade vi knappast annat val än carera. Samtliga lister till pooltak slarvigt och felaktigt monterat. Skev dörr till pooltak antingen från tillverkning eller troligare att montören välte den med ett brak. Detta är andra gången jag köpt pool och montering av folkpool, fel bägge gånger. Köp gärna poolen men anlita några kunniga hantverkare för montering är mitt råd. Vi står nu med en skev pool och inte den liner vi från början beställde.
En kanon butik med bra service och kunskap om pooler, spabad och tillbehör. Kan dock vara lite vänte tid periodvis på grund av många kunder i butiken.
Underbart m snabb och bra personlig service!
Alltid så hjälpsamma när man har funderingar eller frågor. Gänget ser kunden och vill att man alltid ska var nöjda.
Har vid två tillfällen planerat åka dit, men ack dom har ofta stängt. Jag åkte upp till Stockholm och kopte vårt spabad. Dom har öppet både lördagar och mellandagar.
Comment on this business

to add Folkpool Norrköping map to your website;