facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Swebad

Swebad

About

Swebad

Story

Swebads fokus är försäljning av inomhus bad med eller utan massage samt utomhus SPA. Företaget har många års erfarenhet inom detta segment. Ett nära samarbete med innovativa producenter gör att Swebad kan tillhandahålla produkter som är kvalitetssäkrade och det senaste inom området.

Swebads spektrum av återförsäljare omfattar etablerade grossister som Ahlsell, Dahl, Solar men även butiker- nätbutiker som Elon, Colorama, och bygghemma.se.

Välkommen till våran sida och bekanta dig med oss och våra produkter.



"Swebad är ett familjeägt företag och har sedan början av 2000-talet levererat spabad, swimspas och inomhusbad. Vi har byggt vår verksamhet genom proffsmarknaden och blivit ett välkänt varumärke i branschen.Ständigt utvecklar vi vårt sortiment för att erbjuda det bästa alternativet för alla badälskare. Det är med stolthet vi har barnfamiljer, sportentusiaster, SPA- anläggningar, hotell, gym och livsnjutare som lyckliga ägare av ett Swebad.Bra kvalité, god produktkännedom, eftermarknadsprodukter, lättillgänglig information och en direkt servicesupport skapar trygghet i ditt köp."
Address: Lundatorpsvägen 5, 602 13 Norrköping
Phone: 011173354
City: Norrköping
Zip Code: 602 13



related searches: Spabad, Westerbergs, Folkpool
Similar places near
Folkpool Norrköping Folkpool Norrköping 729 meter Allt trevligt att handla här! Toppen-personal som är kunniga och även om man har en p...
Hydropool Norrköping Hydropool Norrköping 5 km Kvalité rakt av, personal service och spa bad. Tack grabbar från grönhög4.
Comment on this business

to add Swebad map to your website;