facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Folktandvården, Åby

Address: 1 Katrinebergs gatan, 431 62 Mölndal
Phone: +4631862090
City: Mölndal
Zip Code: 431 62



related searches: Folktandvården Göteborg, Folktandvården Krokslätt, Folktandvården Mölndal, Frisktandvård, Ta bort tandsten pris
Similar places near
Team Borg - Mölndals Tandhälsovård Team Borg - Mölndals Tandhälsovård 879 meter Jag är besviken på Team Borg.
Reviews
Trevliga och pysslar om mina tänder på bästa sätt.När jag var liten var det en pina att gå till ”plågis”. Kan säga att den rädslan är helt borta nu. Om hon inte tar fram sprutan! På bilden. Maja.
Min flickvän som har tandläkarskräck och påtalade detta fick ett nonchalant och oproffsigt bemötande som bara fick henne att känna sig än mer otrygg! Kundservicen i övrigt var under all kritik. Detta är problemet med statliga och kommunala instanser, de kommer undan med vad som helst och pengarna rullar in ändå....
Mycket trevlig och effektiv personal. Jag har alltid blivit väl bemött av all personal. Lite svårt att få tid drar ner betyget något.
Folktandvården i Åby har för vana att överdebitera sina kunder. De väljer systematisk mer omfattande och dyrare åtgärder än vad de faktiskt utför. Rekommenderar alla som har varit på denna klinik att jämföra det som är gjort med vad som ingår i de olika åtgärderna på kusp.tlv.se, tandvårds- och läkemedelsförmånsverkets hemsida. De lurade mig på 600kr på detta sätt. Finns gott om andra bra ärliga tandläkare/kliniker att välja på.
Oseriösa och utnyttjande av patienterna hoppas bara utlandsfödda. Jag ville anmäla dem men kunde inte nå deras chef från receptionen. Välg någon annan klinik. Det finns trevliga tandläkare. Jag gick dit för fyllning av visdom tanden. Bokade tid och en tandläkare från första bokningen i stället för att börja med den tanden böriade med att undersöka alla mina tänder och i vilken tillstånd de var. Jag undrade varför. Sedan nästa gång tog han ut visdom tanden men skadade tanden bredvid den som är fortfarande skadad och min tandläkare nu jag går till har uppmärksammat mig. Sedan gick jag till tandhygienist. Har ågrat mig tusen gånger. 2 gånger ville hon att jag gick till henne. Det räckte inte med det hon tog bort gamla fylningar som hade ingen problem bara för att räkningen skulle bli större. I slutet tvingades jag betalade nästan 7000 . Om någon vet var ska jag anmälla dem hör av dig.
Var på mitt första besök där idag. Fick ett väldigt proffsigt och extremt vänligt bemötande av all personal jag träffade. Kommer definitivt fortsätta att gå dit.
Extremt dåligt bemötande, ingen känsla för service. Rekomenderar onödiga behandlingar.
Trevligt bemötande , proffsiga
Snabbt o bra behandling
Trevligt ställe
Comment on this business

Directions to Folktandvården, Åby with public transportation


Katrinebergsgatan 80 meters
25
753
758
760
LILA
Kronogårdsgatan 240 meters
755
761
765
Ponnygatan 290 meters
753
Mölndal AstraZeneca 300 meters
25
758
760
LILA

to add Folktandvården, Åby map to your website;