facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Team Borg - Mölndals Tandhälsovård

Team Borg - Mölndals Tandhälsovård

About

Välkommen till Team Borg - Mölndals Tandhälsovård!

En modern heltäckande tandvårdsklinik mitt i Mölndal. Vi i Team Borg har över 40 års erfarenhet av kvalitetstandvård för hela familjen.

Story

Vårt team inriktar sig mot framförallt DIAGNOSTIK och PREVENTION, d.v.s. förebyggande vård där du som patient är en viktig medarbetare för att bibehålla en god och fräsch munhälsa. Självklart arbetar vi med alla förekommande behandlingar i tandvården. Du kan med fördel vända dig till oss om du vill ha ett gott omhändertagande med erfaren personal.

Vi samarbetar med sjukgymnaster och öron-näsa-halsläkare men även med andra medicinska och odontologiska specialiteter. Fråga oss också gärna om Hälsosatsningen, bentäthetsmätning,
snark- och antiapnébehandling,
FAR (fysisk aktivitet på recept).

Vi har digitaliserad röntgen för att minimera strålningen och erbjuder även panoramaröntgen.

Vi anstränger oss för att ligga i framkant med ny teknik och med senaste rön inom vetenskapen. Vi arbetar också i enlighet med de Nationella riktlinjerna inom tandvård och vi är naturligtvis anslutna till Försäkringskassan.

Vi har en systerklinik i Södermanland där Gustav Borg är ansvarig: Hälleforsnäs Tandhälsovård, www.htandh.se.

Sedan 1995 arbetar vi med ett volontärprojekt i Rumänien för bättre tandhälsa hos skolbarnen i landet. Mölndals Rotaryklubb och Västra Götalandsregionen är våra samarbetspartners.

Address: Bergmansgatan 5, 431 31 Mölndal
Phone: 031-874447
City: Mölndal
Zip Code: 431 31


Opening Hours

Monday: 07:30 - 18:00
Tuesday: 07:30 - 18:00
Wednesday: 07:30 - 18:00
Thursday: 07:30 - 18:00
Friday: 07:30 - 17:00


related searches: Tandläkare Bergström Mölndal, Mölndals Tandhälsa, Tandläkare Borg Mölndal
Similar places near
Folktandvården, Åby Folktandvården, Åby 879 meter Trevliga och pysslar om mina tänder på bästa sätt.När jag var liten var det en pina a...
Reviews
Jag är besviken på Team Borg.
Har gått där i massor av år. Har alltid varit nöjd. Även när jag satte in inplantat blev jag fint behandlad.Då var jag jättenervös. Gick jättebra!
Besökt tandhygienisten för profylaktisk tandvård. Fick 2 positiva överraskningar- det var inte alls jobbigt och det var billigt ! Fick en extra statlig rabatt på Kroppen 400. Lars Almquist
Jag har gått hos Mölndals Tandhälsovård hela mitt liv 23 år gammal och alltid fått superbra vård och bemötande. Här känner man sig inte som ännu en patient i systemet!
Duktiga och bra service!
Comment on this business

to add Team Borg - Mölndals Tandhälsovård map to your website;