facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Folktandvården Gävleborg

Folktandvården Gävleborg
Address: Gävlevägen 80, 811 32 Sandviken
Phone: 026 - 27 81 83
City: Sandviken
Zip Code: 811 32



related searches:
Similar places near
Smile Tandvård Smile Tandvård 140 meter Har blivit mycket väl bemött av all personal. Jag är inte fan av tandläkare överlag m...
Reviews
Skulle få behandling av en tand som växt åt fel håll sa de för ungefär 4 år sen. De sa att de skulle återkomma med tid för att slippa operera bort den men det gjorde de aldrig. Ett par besök senare påminde min pappa de om denna tand som skulle behandlas, de sa att de hade glömt bort. När de fick reda på detta var det redan försent och de behövde operera bort en vuxentand.
Otrevligt och oprofessionellt bemötande av receptionen som ringer och har väldigt bråttom, hon hann inte ens förstå mitt problem ”nej vi har inga tider”!! VÄLDIGT DÅLIGT!!!!!!!!!
Delad vårdnad men sms om tandläkaren kommer endast till mig. Sen när tiden uppenbarligen inte dög så fick JAG en faktura på över 400 pga detta! Nu under covidtider har de ändå fortfarande kvar att man ska betala om man inte avbokar 24 timmar i.
Jag kommer från stockholm men är på semester på en Ö i sjön Öjaren. När jag fick tandverk och ringde till folktandvården i Sandviken, så fick jag ett otroligt trevligt bemötande, så hjälpsam och trevlig kvinna i receptionen och jag fick tid på en gång. Både tandläkaren som jag tyvärr inte minns namnet på och tandsköterskan som jag tror hette Susanne var så trevliga och bra, de tog sig verkligen tid med mig för att hjälpa mig på alla sätt. Jag kände mig väldigt trygg. Det kändes som om det var bra sammanhållning på hela mottagningen. Tack Sandvikens folktandvårdhälsningar Tina
Skulle få en tid för kontroll i Juni 2021 - nu är det Januari 2022 och fortfarande inte blivit tillkallad. Så har det redan hänt flertals gånger.
Ringde för att boka tid för undersökning förvånad man blev när dom sa att det inte gick antar att dom har fullt upp med 50kr lagningar åt pensions räddarna
Proffsigt bemötande och snabb reparation av en avbiten tand. Dessutom inte så dyrt som fantasin trodde det kunde bli. Lite lurigt att hitta parkering ibland, men det är möjligtvis det enda negativa. Kommer gå hit i fortsättningen.
Ringer och ber om tid, får inte välja vilken tandläkare man vill ha, haft problem med utländsk tandläkare blir nekad en svensk blir hänvisad till privata tandläkare, bedrövligt.
Receptionen prata så hård, jag vill bare boka en tid till min Fru, dom skrikande oss, tyvärr det inte så bra:
Jätte dålig tandvård i hela världen inte bara här i Sverige
Comment on this business

to add Folktandvården Gävleborg map to your website;