facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Smile Tandvård

About

Nu är Sandvikens Implantatklinik en del av Smile Tandvård. Ni hittar oss liksom innan på vår klinik på Gävlevägen 72 B med samma team och samma höga kompetens. Varmt välkomna till Smile – din tandläkare i Sandviken!



"Välkommen till Smile Tandvård! Vi har tid för dig.Hos oss slipper du långa vårdköer och får istället den hjälp du behöver. Det spelar ingen roll om det gäller akuta besvär, noggranna undersökningar, estetisk tandvård eller avancerade ingrepp. God tandvård kräver skickliga medarbetare. Det har vi på Smile. Hos oss arbetar allmäntandläkare, specialisttandläkare, tandhygienister och tandsköterskor med stor erfarenhet och gedigen yrkeskunskap."
Address: Gävlevägen 72B, 811 32 Sandviken
Phone: +4626252120
City: Sandviken
Zip Code: 811 32


Opening Hours

Monday: 08:00 - 15:00
Tuesday: 08:00 - 15:00
Wednesday: 08:00 - 15:00
Thursday: 08:00 - 15:00


related searches: Smile Malmö Södervärn, Fixa tänder, Invisalign sverige pris, Smile Örebro
Similar places near
Folktandvården Gävleborg Folktandvården Gävleborg 140 meter Skulle få behandling av en tand som växt åt fel håll sa de för ungefär 4 år sen. De s...
Reviews
Har blivit mycket väl bemött av all personal. Jag är inte fan av tandläkare överlag men måste säga att Py och Lina har gjort ett fantastiskt jobb med mig. Kan varmt rekommendera Smile!
Vänlig och proffsig personal. Modern utrustning och nyrustade lokaler. Man känner sig väl omhändertagen här så jag rekommenderar verkligen.
Trevlig och duktig personal. Ny smidig teknisk utrustning. Rekommenderas!
Proffsig och mycket trevlig personal.Rekomenderar starkt Smile.
Mycket trevlig och duktig personal!
Trevligt bemötande Noggranna undersökningar
Comment on this business

to add Smile Tandvård map to your website;