facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Fotograf Maria Lindberg

Fotograf Maria Lindberg

About

Sagofotograf med förtrollande bilder.
Barnfotograf, gravidfotograf, familjefotograf, nyföddfotografering och bröllopsfotograf.
Kurser i fotografering.

Story

Jag skapar bestående och vackra minnen åt er att smycka hemmet med. Mina fotosessioner är fyllda med glädje och som fotograf skapar jag värme, magi, närhet och sagolika foton.

Min bildstil inspireras av bland annat John Bauers konst. Med kameran i hand blir jag en sagoberättare och konstnär som söker en trolsk stämning.

Jag fotograferar barn, familjer, nyfödda, gravida och bröllop.
Samt håller kurser i fotografering.

Följ mig gärna på instagram: @fotografmarialindberg



"Fotograf Maria Lindbergs sagolika fotografier bevarar dina värdefulla minnen i magiska bilder.Sagofotograf som håller fotokurser.Familjefotografering, Gravidfotografering, Barnfotograf & Företagsfoto.Sagolika fotonVärdefulla minnenStråla som en stjärnaOavsett om jag ska fotografera dig eller hjälpa dig utvecklas som fotograf så vill jag att du ska ha en upplevelse hos min som känns sagolik och där du tar med dig något värdefullt kunskap eller minnen. Du ska växa och stråla som den stjärna du är!"
Address: Blädingeås Bromon 1, 34252 Vislanda
Phone: 0730466857
City: Vislanda
Zip Code: 34252


Similar places near
Stallhjälpen Stallhjälpen 7 km Förmedling av erfaret hästfolk till hästägare som tillfälligt behöver hjälp med sin h...
Julia Fotar Julia Fotar 8 km Julia Fotar är en porträttfotograf från Vislanda som erbjuder prisvärda fotografering...
Reviews
Gick foto workshop med Maria, vilket var över förväntan och då hade jag redan höga förväntningar. Jag visste redan att hon var duktig, men det blev än tydligare på kursen hur noggrann, proffsig och trevlig hon är. Väldigt matnyttigt, många bra tips och man fick ställa hur dumma frågor som helst. Dessutom väldigt lätt att lyssna på henne, när hon föreläser eller har genomgångar. Timmarna bara försvinner. Jag kan varmt rekommendera att gå någon av hennes kurser!
En helt fantastisk kurs av Maria och Martina! Välplanerad och bara massa relevant kunskap. Och väldigt trevliga och roliga båda två!
Vi anlitade Maria för att fotografera våra barn, och en bild på hela familjen. Det blev fantastiska bilder i underbar miljö, med både mer ”magiska, sagolika” stämningar och mer vardagliga stämningar. Maria är väldigt lyhörd för önskemål och inriktning, och hon är dessutom en genomtrevlig person som alla trivs att vara i sällskap med, ung som gammal, och det lyser igenom på bilderna.
Måste ge Maria Lindberg en stor eloge. Jag tycker det är väldigt svårt att känna mig bekväm framför kameran, men Maria har verkligen förmågan att få en till o slappna av. Och jisses vad kul vi hade. Många skratt när vi stod där i det kalla vattnet o mitt i granplanteringen. Att vara en duktig fotograf är inte bara att ta ok bilder o kunna redigera dom. Det är att få sina kunder att känna sig bekväma och möta deras förväntningar/önskemål och stil. Jag/vi är upp över öronen nöjd! Nu är bara den stora frågan: Hur ska man kunna välja ut vilka bilder som ska på print!? Tusen tack för hjälpen att föreviga inte bara en bild utan även en känsla!
Kan varmt rekommendera Maria som kursledare. En mycket professionell fotograf och retuschör tillika pedagog med fina och trevliga egenskaper som person. Tack för en trevlig kurshelg bästa Maria :
Vi deltog i julfotograferingen ute i Uråsa, vilket va en riktigt rolig upplevelse, en kompetent fotograf som tar helt fantastiska bilder. Att göra en grå mulen dag till något så magiskt.
Comment on this business

to add Fotograf Maria Lindberg map to your website;