facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Julia Fotar

Julia Fotar

About

Julia Fotar är en porträttfotograf från Vislanda som erbjuder prisvärda fotograferingar till intresserade i Vislanda.

Story

Jag heter Julia Johansson och har fotograferat sedan 2011/2012 då jag köpte min första systemkamera. Då var det främst naturbilder men intresset för porträtt växte och växte. Min syster fick stå modell och när hon hade tröttnat tog jag på mig själv med stativ och självutlösare vilket det är så alla bilder på mig på denna sidan är tagna.

Valet var därför lätt när jag skulle välja vad jag skulle starta för UF-företag när jag började 2:a året på ekonomiprogrammet, katedralskolan i Växjö i höst. Såklart fotograf!

Jag kommer att ta främst porträtt (barn, familj, par, kompis osv) men jag är öppen till vad du efterfrågar. Jag riktar mig främst till er i Vislanda men jag tackar inte nej till bokningar utanför Vislanda. Då jag går i skolan i Växjö kan jag även ta bokningar därifrån.

Även om jag är ung kan jag garantera att du blir nöjd. Jag har helt självlärd och jag tycker det är en fördel. Ett foto blir inte perfekt för att man har lärt sig om kameran i skolan utan att bli en skicklig fotograf kräver enligt mig träning och ett sinne för kreativitet och fantasi.

Man blir aldrig en färdigutbildad fotograf utan det är en egenskap man tränar varje fotografering! :)

Address: ., 34251 Vislanda
Phone: 0768160551
City: Vislanda
Zip Code: 34251


Similar places near
Fotograf Maria Lindberg Fotograf Maria Lindberg 8 km Gick foto workshop med Maria, vilket var över förväntan och då hade jag redan höga fö...
Comment on this business

to add Julia Fotar map to your website;