facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for FURAB AB

FURAB AB

About

Vi är ett familjeföretag i tredje generation beläget mitt på västgötaslätten utanför Skara. Vi tillverkar, säljer och installerar skruvtransportörer, silo- och kvarnanläggningar till industri och lantbruk.



"FURAB AB erbjuder ett omfattande kvalitétsprogram av produkter i huvudsak allt som rör lagring och hantering av foder och spannmål såsom silor för inomhus- och utomhusbruk, skruvtransportörer och foderberedning.Vidare levererar vi utrustning för hantering av bränslepellets på industriell nivå såsom pelletssilor, skruvtransportörer och påfyllnadsrör."
Address: Furuskogen 1, 532 95 Skara
Phone: 0511-21385
City: Skara
Zip Code: 532 95


Opening Hours

Monday: 07:30 - 17:00
Tuesday: 07:30 - 17:00
Wednesday: 07:30 - 17:00
Thursday: 07:30 - 17:00
Friday: 07:30 - 17:00


related searches: Furab ab lantbruk, Furab ab price
Similar places near
Kellfri AB Kellfri AB 956 meter Beställde en planeringsskopa men efter ett antal lovade leveransdagar blev jag trött ...
Swedish Agro Machinery Skara Swedish Agro Machinery Skara 2 km Trevlig och kunnig personal+++++
Gröna möten Gröna möten 3 km Campusområdet i Skara samverkar - här möter näringen spetskompetensen! Vi inbjuder ...
Skaraverken ab Skaraverken ab 3 km Översatt av Google Mycket snäll herre i receptionen. Snabb och effektiv lossning, all...
Reviews
Översatt av Google Bra litet företag, trevlig personal, snabb leverans och bra kvalitet. Original Хорошая небольшая компания приветливые сотрудники,грузят быстро и качественно.
Översatt av Google Allt är super. Snabb leverans, trevlig personal. Original Всё супер. Быстрая выгрузка, приветливый персонал.
Comment on this business

to add FURAB AB map to your website;