facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kellfri AB

Kellfri AB

About

För dig som driver lant- och skogsbruk, har hästar, traktor eller ATV. Handla enkelt prisvärda redskap och maskiner online. Välkommen till kellfri.se.

Story

Efter femtio år på marknaden och med en marknadsledande position har vi en bred kunskap om produkter för jord och skogsbruk, fritidsfolk och djurägare.
Vi strävar efter att ge Dig full service och Dina synpunkter är vår ledstjärna, för trots vår långa tid på marknaden så är den samlade kunskapen hos alla våra kunder större.
Nyheter för att fylla nya behov, förbättringar för att göra produkterna ännu mer effektiva, servicevänliga och med anpassningar i marknadsleden för ökad tillgänglighet, allt i vår ständiga strävan att tillgodose våra kunders synpunkter för att kunna leverera bra och prisvärda produkter.

Våra ledstänger i den strävan är.

Tillgänglighet:

Tillgänglighet ger Dig trygghet och enkelhet, Du når oss snabbt för frågor och service, via internet eller telefon.
För vår personal är Din tid värdefull, snabba svar och ett respektfullt bemötande är vår ledstjärna.

Tydlighet:

Tydlighet för att det ska bli enkelt för Dig som kund, i prissättningen och i köpeavtalen och för att Du skall få den produkt Du behöver, detta i samråd med våra erfarna och kunniga säljare.

Bredd:

Att tillhandahålla ett sortiment med en bredd som spänner såväl över årstidernas växlingar som till de skiftande behov och förutsättningar Du har som kund, ett sortiment som hela tiden utvecklas och ändras efter Dina behov, på så vis får du som kund en helhetsleverantör året om

Kunskap:

Att använda vår kunskap för att tillmötesgå Dig som kund men samtidigt med största ödmjukhet förstå att kunskapen kommer ifrån Dig.




"Kellfri är en helhetsleverantör av prisvärda produkter med svensk konstruktion, för alla typer av lantbruk. Med kontroll på hela kedjan, från idé till färdig produkt erbjuder de möjligheten för fler att driva verksamhet på landet. Företaget startades år 1952, omsätter ca 260 miljoner SEK och har idag 70 engagerade medarbetare. Huvudkontor ligger i Skara, Sverige. Försäljning finns även Norge, Finland, Danmark, Storbritanien, Polen och Tyskland. Kellfri AB är en del av börsnoterade Volati."
Address: Munkatorpsgatan 6, 53237 Skara
Phone: 0511-24250
City: Skara
Zip Code: 53237



related searches:
Similar places near
Tält & Montage Tält & Montage 547 meter Vi har mer än 20 års erfarenhet av uthyrning av evenemangsmaterial. Vi har kunskap oc...
FURAB AB FURAB AB 956 meter Översatt av Google Bra litet företag, trevlig personal, snabb leverans och bra kvalit...
Swedish Agro Machinery Skara Swedish Agro Machinery Skara 1 km Trevlig och kunnig personal+++++
Oldin Design Oldin Design 1 km Hi! We help clients build beautiful and functional identities and logos. Feel free to...
Laserestetik Laserestetik 1 km Väldigt nöjd med besöket. Trevlig bemötande!
Skara kommun Skara kommun 2 km Välkommen till den officiella Facebooksidan för Skara kommun. Detta är en mötesplats ...
Gröna möten Gröna möten 2 km Campusområdet i Skara samverkar - här möter näringen spetskompetensen! Vi inbjuder ...
Rita Rita 2 km Konsten att rita
JL Safety AB JL Safety AB 2 km JL Safety AB är det främsta företaget i Sverige avseende praktiska riskbedömningar....
Ecoboxcenter Skaraborg Ecoboxcenter Skaraborg 3 km Ett riktigt bra reningsverk ska bara gå och gå och gå. Ecobox passar såväl i skärgård...
Sandras måleri Sandras måleri 32 km Noggranna o duktiga målare. Vi är mycket nöjda med ommålningen av vårat hus.
Reviews
Beställde en planeringsskopa men efter ett antal lovade leveransdagar blev jag trött på dem och annulerade ordern. Handlade på ett annat ställe!
Mycket hjälpsam personal Mycket bra service, inga väntetider hjälpen kommer omedelbart! Kan rekommendera detta företaget
Alltid något som fattas eller är förstört i frakt när det kommer fram. Sen svårt att få det som fattas eller är förstört. Kan ta månader…
Strul med leveransen som sen löste sig! Dålig på återkoppling i början men blev bra på slutet. Fel info i bruksanvisningen på den vara jag köpte
Dålig service. Dålig kundtjänst. Dåliga produkter
Bra att se vad man vill köpa, men öppettider är inte anpassade till dem som jobbar. Mycket trevligt personal som bidrar med råd och erfarenhet.
Varning! Väldigt dåligt matrial i griparna. Köpte stora gripen och den vek sig i käftarna på ca 10 sekunder. Diameter på stocken var ca 25cm. Det är vanligt "blötjärn" i gripen. Fick bygga nya klor med hardox.
Köpte en klyv. Negativt: Jobbigt att den behöver gå tillbaks hela vägen, tar år att klyva. Positivt: Klyver allt ifrån trä till fingrar, provat båda, funkar gallant!
Comment on this business

to add Kellfri AB map to your website;