facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Gålö Havsbads Camping

Address: skälåkersvägen 11, 137 96 Västerhaninge
Phone: 0046850033880
City: Västerhaninge
Zip Code: 137 96



related searches: Kapellskär Camping, Bredängs Camping, First Camp, Camping Sverige, Camping Sverige karta, Ingarö Havscamping, Gålä, Bolvik camping
Similar places near
Gålö Havsbad Gålö Havsbad 733 meter Vi var inte på hotellet, utan badade på denna långgrunda sandstrand. Mycket äkligt oc...
Östnora Camping Östnora Camping 15 km Jättefin plats med stora grönområden,bad grillplatser. Toaletter. Restaurang o kiosk...
Reviews
Min bedömmning gäller stranden och badet. Mycket långgrunt, det är städat och rent. Dålig och motsägelsefull skyltning till hundbadet. Det som jag upplever som dåligt, rent av farligt är de hål som finns i bottenleran vid hundbadet. Jag 180cm sjönk ner till låren och tog mig upp med nöd och näppe. Leran sög fast mig, ett barn kan det gå illa för.
Absolut mysigt. Vi var där i början på november. Gott om plats lugnt. Gick promenader . Ska prova sommartid också så är det säkert full fart
Vi åkte dit för att spela minigolf. Banorna var lite av en besvikelse då skicket inte var det bästa. "Guppiga" och fulla av grus och stenar så underhållet kunde förbättras. Vad som däremot drar upp betyget är bistron. Riktigt bra angusburgare och pommes. Rent och fräscht och trevlig inredning, vi satt dock ute där det fanns gott om plats. Prisvärt!
Trevlig camping, om man ska stå nån dag. Toaletterna spolar på automatik, så man blir blöt om den spolar medan man sitter där. Vi fick bara 1 kort, så de blev problem när alla skulle på toa, duscha och köra ut? och in. Tar inte kontanter.
Jättefin camping. Väldigt fräscha servicehus. Skulle behöva någon toalett till. Ganska mycket träd som skuggar och ger ett trevligt intryck. Stort hundbad på norra änden av badplatsen.
Vid Gålö Havsbad finns en av starterna till vandringsleden Stora Gålöslingan. Denna led är fantastiskt vacker, tar dig genom skogsmark, utsiktsplatser och stigar precis vid havet. Följer du leden utan någon avstickare är den knappt 12 km. Vissa partier klassas som medelsvåra, men utan problem bör de flesta klara av det. Leden är extremt bra markerad. Vissa av de äldre rastplatsen har gjort sitt och bänkarna är obrukbara, dock finns det mängder av alternativ till en välförtjänt rast. Sök på Naturkartan för mer info.
Superdålig service. Är jättebesviken både på bemötande och oviljan att hjälpa till. Verkligen inte värt att spendera pengarna här. Tyvärr kan det inte bli annat än sämsta möjliga betyg.
Mycket fin camping med rymliga campingtomter. Välskötta servicehus med både kök och tvättstuga. Vattenutkastare vid varje elstolpe vilket är mycket praktiskt.
Mysig camping med fin stor strand. Mycket fina servicehus, däremot alldeles för få toaletter. Lekparken var helt ok, hoppas det tillkommer fler gungor. Stor yta där det gärna får byggas fler klätterställningar tex. Vi har 2 barn, 1,5 år och 4,5 år. Stannade 3 nätter vilket var lagom.
Okej strandplats, finns en kiosk och både sand, gräsmatta och klippor. Man behöver gå jätte länge i vattnet för att kunna bada då vattnet är långgrund.
Comment on this business

Directions to Gålö Havsbads Camping with public transportation


Skälåker 100 meters
845

to add Gålö Havsbads Camping map to your website;