facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Östnora Camping

Östnora Camping

About

Välkommen till Östnora Camping - för aktiv avkoppling i Stockholms skärgård! Här finner Du campingmöjligheter i vacker natur och gammal kulturmiljö.

Story

Östnora Camping i Haninge kommun vill erbjuda ett semesterkoncept för människor som söker aktiva upplevelser i en rogivande och välordnad miljö.



"Välkommen till Östnora Camping.Östnora är en plats med mycket gamla anor. Ordet Östnora kommer från det fornsvenska ordet nor och betyder ”trångt sund”. Idag är Östnora ett modernt camping- och rekreationsområde, som ger möjlighet för våra gäster att koppla av och njuta av friden och den fantastiska utsikten över skärgården, precis som på forntiden. Andra gäster som söker aktivitet, har goda möjligheter till både fysiska och kulturella upplevelser inom nära räckhåll."
Address: Östnoravägen 37, 13791 Västerhaninge
Phone: 08-500 41 000
City: Västerhaninge
Zip Code: 13791


Similar places near
Gålö Havsbads Camping Gålö Havsbads Camping 15 km Min bedömmning gäller stranden och badet. Mycket långgrunt, det är städat och rent. D...
Gålö Havsbad Gålö Havsbad 16 km Vi var inte på hotellet, utan badade på denna långgrunda sandstrand. Mycket äkligt oc...
Reviews
Jättefin plats med stora grönområden,bad grillplatser. Toaletter. Restaurang o kiosk minigolf. Stod 1 natt på ställplats, åker gärna dit igen.Tjänst: 4/5
Ett trevligt ställe. Dyr kjosk och dåliga öppettider. Måste få ordning på omgivningen lite. Känns lite som man stannat i tiden.
Badade med barnbarnet. Jättebra strand med lång brygga. Långgrunt, bra för små.Plats: 5/5
Perfekt ställe att stanna och fika på långa cykelturer. Goda och prisvärda burgare, bra glass-sortiment och gott kaffe. Öppet sommartid. Stängt höst, vinter och vår. Kolla FB för öppettider. Toaletter: För gäster Picknickområde: Stora gräsytor och trevligt havsbad.
Stugan vi hade hyrt var inte ens städad när vi kom så vi fick vänta ca 30min på morgonen utan att någon säger förlåt eller bjuder på kaffe samt att det var spindelnät i hela taket och att vi hade ett getingbo på baksidan av stugan. Det är en fin camping men dom har ingen service bara tråkiga miner från personalen. Stugan vi bodde i var dåligt byggt det blåste in vind från väggar, dörren och taket vi fick knappt igen dörren när vi ville stänga den samt att min tjej inte ens kunde låsa dörren för att den var så seg. Inget jag rekommenderar. Köp tält o tälta i skogen istället är mer värt än att hyra stuga här.
Jag vill inleda med att vi hade det väldigt bra och både gäster samt personal var trevliga. En helt ok camping där arrendatorn lyfter upplevelsen och försöker så gott det går. Synd bara att ägaren och eller kommunen ignorerar området. Det blir på tok för många förbudsskyltar och för lite information om vad man får göra och tips på vad som vore trevligt att göra i området. Jag får känslan av att trevligt umgänge och sammarbete inte ingår i bygdekulturen. Finns det inget samarbetsorgan för näringsidkarna?
Väldigt bra yta att ligga på gratis parkering lite dålig botten å lite långsam service i kiosken men bra personal
Underbar camping som ligger ca 3 mil söder om Stockholm. Utöver fin långgrund sandstrand så finns det skog och natur att promenera i. Det går att åka hit med kommunalt färdmedel. Men det finns även en relativt stor parkering i direkt anslutning till camping och bad. OBS! På sommaren, vid bra väder, kan det vara svårt att hitta parkeringsplats. Här finns också, sommartid, möjlighet att köpa lättare förtäring och glass. Offentlig toalett i närheten av korvkiosken. Enkelt och billigt nöje för hela familjen. REKOMMENDERAS!
Helt ok. Stod dock bara en natt. Många säsongsboende, man kände sig lite som en outsider. Nära långgrund badstrand. Fräscha toaletter. För dusch krävs 10kr mynt.
ljuvlig skog med svamp och bär samt underbart för kanot. Ägaren klagar på minsta lilla sak, var försiktig och tydligen måste det påpekas att man använder kall vatten vid diskning annars blir man anklagad gör att ha gjort slut på all varm vatten..
Comment on this business

to add Östnora Camping map to your website;