facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Galtströms café och restaurang

Galtströms café och restaurang

About


Story

Café & restaurang Galtström är belägen längst Kustvägen i östra Medelpad. I centrum av en vacker idyll som besitter ett fascinerande förflutet.

Vi på restaurang Galtström ser bra råvaror och icke-halvfabrikat som höga prioriteringar. Det leder till att rätterna håller bra kvalité och gör helhetsupplevelsen en aning bättre.

Du är vår arbetsgivare och vår drivkraft. Dagligen utvecklas vi och ställer höga krav på personal för att ge dig ett trevligt och minnesvärt besök.

Vi önskar er varmt välkomna,
vi på restaurangen

Address: Galtström, 86296 Njurunda, Sweden
Phone: 060-38125
City: Njurunda
Zip Code: 86296


Opening Hours

Monday: 12:00 - 21:00
Tuesday: 12:00 - 21:00
Wednesday: 12:00 - 21:00
Thursday: 00:00 - 21:00
Friday: 12:00 - 21:00
Saturday: 12:00 - 21:00
Sunday: 12:00 - 21:00


related searches: Restaurang Medelpad, Galtströms bruk, Meny Galtströms café, Galtströms herrgård, Njurunda Café, Juniskärs Café meny, Fiskrestaurang Sundsvall, Lörudden
Similar places near
Skatans Café & Krog Skatans Café & Krog 4 km Mycket trevligt ställe vacker utsikt. Maten helt ok skulle behövt lite mer kärlek. Kä...
Myre Diner Myre Diner 12 km God mat och trevlig personal! Dock skulle det behövas nått för att se att det är öpp...
Kyrkmons skolrestaurang Kyrkmons skolrestaurang 14 km Kyrkmons skolrestaurang ligger vid Kyrkmons skola och är en del av Sundsvalls mat & M...
Reviews
Wow vilket ställe! Maten var toppklass, oxfilén supermör och hela rätten otroligt god. Godaste jag ätit på länge faktiskt. Detta tillsammans med vacker lantlig omgivning och trevlig personal gjorde hela vistelsen till en 10-poängare. Barnen var mer än nöjda då dem fick en hel flaska saft att dela på till maten samt glass efteråt
Mycket bra mat, bra service och jag tycker det är prisvärt med tanke på vad man får. Allt är väldigt vällagat och genomtänkt.
Ung okunnig personal som inte riktigt kan prioritera rätt sak i rätt tid, eller fått för stort å för mycket ansvar. Maten var fruktansvärt salt, ett pris på glass utanför butiken å ett annat i kassan, när kund påpekade det nonchaleras det med frasen - där ser man!. Vi väntade på 2 koppar kaffe i 20 minuter å Gick tillslut utan kaffe. Rutinerna bör verkligen ses över och en kurs i kundbemötande å service skulle passa. Fin omgivning och trevligt upplägg i övrigt
Tog den veganska versionen av en Caesar sallad och blev positivt överraskad över hur gott det var då jag inte normalt ens gillar tofu. Men den var tillagad helt perfekt och salladen samt dressingen smakade fantastiskt! Den enda nackdelen är att jag ville ha mer!
Verkligen god mat och trevlig personal. Mycket att göra runtomkring. Bruket, vitsand m.m
Efter att tittat på den gamla bruksmiljön besökte vi restaurangen för att äta. Fanns mycket gott att välja men fastnade för stekt strömming med potatismos. Kunde bara konstatera att det var det bästa jag ätit på länge. Helt fantastiskt gott och vällagat.
Brukar vara gott och bra här, men laxsalladen var ingen hit. Skulle innehålla glasnudlar men det fanns inga i min. Ananassalsan smakade bara konserverad ananas och vad tacosåsen hade där att göra begrep jag inte. Saknar Ceasarsalladen de hade förra året.
En lugn och harmonisk plats med gott fika och god mat. Flera olika ställen runt om som är värd att se och uppleva. Det gamla bruket med järnväg och klipphällarna vid Vitsands badplats är bara två av många små platser.
Härlig svensk historia ifrån våran storhetstid. Intressant med vacker natur och gamla byggnader. Går även att äta här.
Vilken fantastisk upplevelse! Maten är bra, trevlig meny, fantastiska pommes. Men det som utmärker stället är servicen. I synnerhet Frida. Helt otrolig. Omhändertagande, makalös med barn och supertrevlig. Fixade så vår lilla fick tårta som hon tjatat om hela dagen. Fem av fem utan att tveka!
Comment on this business

to add Galtströms café och restaurang map to your website;