facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Gambit Grillhouse

Gambit Grillhouse

About

Vi erbjuder det bästa urvalet av kaukasiska kolgrillen samt smakrika traditionella uiguriska och uzbekiska maträtter. Hos oss kan du avnjuta traditionella klassiker såväl som nya och spännande centralasiatiska rätter.

Address: Västberga gårdsväg 50, 12630 Hägersten, Stockholms Län, Sweden
Phone: +468198030
City: Hägersten
Zip Code: 12630



related searches: Gambit västberga, Medovik stockholm
Similar places near
Mr. TEXAS Mr. TEXAS 3 km Helt ok burgare, men inget speciellt. Dressingen smakar lite väl mycket senap enligt ...
Reviews
Intressant centralasiatisk kost, gott och lite nytt på Stockholms mat-scen. En otroligt trevlig och ung serveringspersonal som var hjälpsam med att välja ut något gott från den stora menyn.
Gillar Gambit väldigt mycket, tyvärr va senaste besöket inte lika gott som första. Första gången va Manti jätte fint gjorda, "såsen" va jätte god med en vitlökig smak, och grönsakerna va lite lätt syrliga. Senaste besöket va dom tyvärr inte så fint gjorda, "såsen" va bara cream fraiche typ, och grönsakerna va väldigt vinägrig i smaken... Vi kommer dock komma tillbaka, för vi älskar det här stället.
Bästa centralasiatiska maten. Shashlik, lagman, tandir samsa osv. Efterrätter kaffet finns om man vill sitta o socialisera lite. Det 6 separata rum för grupper som i uzbekiska chayhana.
Trevlig restaurang med mysig atmosfär. Uzbekisk mat smakade mycket bra, supertrevlig servitris som kunde rekommendera goda rätter och delade på desserten så vi kunde smaka lite av varje. Fin porslin och trevliga dekorationer. Vi kommer tillbaka!
I ett grått industriområde väntar en färgglad pärla. Redan en bit från huset luktar det kolgrill och väl inne möts du av musik från typ femtielva märkliga små stränginstrument. Slå dig ner på en lila sammetssoffa och njut av stora köttbitar, feta dumplings och en god kopp te som eftersläng. Synnerligen prisvärt givet mängden mat och en kul blandning av uzbekiskt, uiguriskt men annat.
Bra mat, trevlig personal. Utmärkt service!
Äntligen har vi en uzbekisk restaurang i Stockholm. Vi åt där ett par gånger, vill åka dit igen så fort som möjligt. Trevlig ställe för barn familjer med flera separata rum. De serverar både lunch och middag. Maten smakar gott som i Uzbekistan. Vi åt uzbekisk pilav och somsa. Bra jobbat grabbar. Mer än 10 olika alternativ man kan välja på. Rekommenderas starkt.
Åt lunch , tog en 15 min två rätter, knappt folk i resturang. Åt shishkebab och lam köttbitar gjorda av färs. Smaklöst mat och köttet kändes kokt, inte grillat alls. Ätit sämre däremot men skulle inte rekommendera detta till någon
Lång väntetid, svårt att förmedla allergier när det var lite språkförbistring. När maten sen kom var köttet väldigt konstigt och osmakligt. Det var dock en lyhörd servis även om de inte riktigt lyckades och lokalen är väldigt trevlig och speciell.
Allt var slut när vi bokade bord kl 20. vi kunde får denna info vid bokningen , då man slipper 30km resa dit . Var tvungna och beställa kebab med pommes .
Comment on this business

to add Gambit Grillhouse map to your website;