facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Mr. TEXAS

Mr. TEXAS

About

Hos oss njuter du av exotiska specialiteter och delikatesser. Vi serverar färska varor av högsta kvalité som ger en genuin smakupplevelse du aldrig glömmer

Address: Fruängstorget 6, 129 52 Hägersten, Stockholms Län, Sweden
Phone: 08-977 777
City: Hägersten
Zip Code: 129 52


Opening Hours

Monday: 10:00 - 20:00
Tuesday: 10:00 - 20:00
Wednesday: 10:00 - 20:00
Thursday: 10:00 - 20:00
Friday: 10:00 - 21:00
Saturday: 11:00 - 21:00
Sunday: 12:00 - 20:00


related searches: Mr Texas Football, Mr Texas Bodybuilding, Mr Texas Movie, Mr texas pizza, Mr Texas Basketball, Mr Texas Real Estate, Mr Texas pageant, Mr texas cardapio
Similar places near
Gambit Grillhouse Gambit Grillhouse 3 km Intressant centralasiatisk kost, gott och lite nytt på Stockholms mat-scen. En otroli...
Reviews
Helt ok burgare, men inget speciellt. Dressingen smakar lite väl mycket senap enligt ett par i sällskapet. Ett stort plus att man kan en öl till sin burgare. Inredningen är lite väl spretig och inte direkt genomtänkt.
Prisvärt men inget särdeles speciellt. Pommes är riktigt goda, tyvärr smakar såserna som fabrikat. Mycket snålt med bacon på burgarna endast en ca 5 cm lång bit, men salladen är fräsch. Lokalen är trevlig och väl inredd, med möjlighet till att sitta utomhus om man vill.
Det var bättre när förra ägaren hade stället. Förut var de lux burgaren gjord från grunden men nu två översaltade och tunna frysburgare på varandra. Inte heller bean är lika god som innan. Tråkigt.
Katastrof.. fick burgare med hår, lämnade tillbaka den och fick samma som skulle vara omgjord rekommenderar ej
Om man hade kunnat ge 0 betyg hade ja gjort det. Riktigt dålig mat och otrevlig personal. Åt där första dagen, dålig mat. Kommer dit dagen efter och snällt frågar om man får låna toaletten men han sa nej på ett otrevligt sätt. Bränn ner stället. Gå aldrig dit!
Hyfsat imponerad av detta ställe. Känns dock mer som något ställe där man går in och äter något snabbt på, snarare än ett ställe där man hänger med grabbarna för att njuta av sällskapet. Rent allmänt var det lugnt och skönt här strax efter lunchtid, men jag kan väl säga att jag inte var jätteimponerad av maten. Grillspetten var god, men kom igen... lite snålt kändes det allt på tallriken.
Helt ok mat. Åt lammspett med pommes och det smakade bra. Ganska liten restaurang så kan tänka mig att det kan vara trångt vid lunchtid. Men personalen var jättetrevlig. Parkering precis utanför och de har även mat för avhämtning. Priset var inget att anmärka på heller. Rekommenderas om du någon gång besöker Fruängen eller har vägarna förbi.
Tat oftast en omväg till kolgrillen på beckvägen Hägerstensåsen ist för att slippa superprefab mat med en toppdriven personal där bara shefen får röra kassan, går hit när jag är lat eller bara törstig.
"Fräscht, prisvärt och seriöst". Hit går man definitivt om man vill ha mat tillagad med underbart fräscha och högklassiga råvaror, på bästa möjliga sätt. Både trendig och mysig atmosfär, utan störande element. Personal som har stenkoll, på både känsla och service.
Trevlig personal, väldigt goda pommes men få på tallriken. Tallriken saknar grönsaker och grönsaksbordet vid lunchen är inget att rekommendera. Hamburgaren spicy är iallafall smakrik men med ett vanligt torrtbröd, vanlig hamburgardressing och smakar iallafall som vanlig köp bea. Möjligt att ändra rätter är godare men finns betydligt bättre lunchrestauranger eller hamburgarresturanger än Mr Texas. Faktiskt lite besviken
Comment on this business

to add Mr. TEXAS map to your website;