facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Gast café

"Speciality coffee, fika, lunch, brunch. For exeptional opening hours please check our Instagram @gastcafe"
Address: Rådmansgatan 57 , Stockholm 113 60, AB, SE
Phone: +46 8 27 02 22
City: Stockholm
Zip Code: 113 60


Opening Hours

Monday: 07:30-18:00
Tuesday: 07:30-18:00
Wednesday: 07:30-18:00
Thursday: 07:30-18:00
Friday: 07:30-18:00
Saturday: 09:00-17:00
Sunday: 10:00-17:00


related searches: Gast Café Menu, Gast Café Stockholm, Café Pascal, Kaffeverket, Pink cafe, Greasy spoon, Cafe near me, Two Fat Ladies restaurant
Similar places near
gast gast 0 meter Kaffet var supergott men det var tyvärr inte varmt. Åt Eggs Benedict med lax, en rätt...
Bröd & Salt Bröd & Salt 141 meter
Il Caffè Il Caffè 142 meter
Kafé Esaias Kafé Esaias 162 meter Bra ställe med sol på Drottninggatan. Väldigt god sallad, kan rekommenderas!
Espresso House Espresso House 168 meter
Fabrique Fabrique 168 meter
Sosta Sosta 173 meter Vi tog Too Good To Go från dem. För priset så var det definitivt värt det. Det blev e...
Bröd & Salt Bröd & Salt 193 meter
Café Pärlan Café Pärlan 201 meter Pärlan ser inte mycket ut för världen på utsidan, men det är insidan som räknas. Pers...
Churro House Churro House 201 meter Smarriga churros. Vi älskade det. Med sone 9 år.
Kafé Himlavalvet Kafé Himlavalvet 253 meter Underbar kväll, härlig livemusik god öl samt kaffe
Café 60 Café 60 267 meter Har gjort två besök här, ena gången fika med fantastisk morotskaka/tårta och te och n...
Espresso House Espresso House 274 meter
Primafila Primafila 280 meter Trevligt lugnt ställe.
Nybergs konditori Nybergs konditori 284 meter
Coffeehouse by George Coffeehouse by George 292 meter Tänkte att jag skulle skriva min recession efter att ha besökt detta stället ett anta...
Sthlm: Bistro Meza Sthlm: Bistro Meza 293 meter
Reviews
Kaffet var supergott men det var tyvärr inte varmt. Åt Eggs Benedict med lax, en rätt jag inte kan rekommendera. Äggen var inte pocherade tillräckligt länge, inte bara äggulan var rann utan på det något större ägget så fanns det rå äggvita. Hade äggen pocherats lite längre så hade äggulan fått en krämigare konsistens. Sen använder man surdegsbröd istället för engelska muffins. Har ätit många varianter utan engelska muffins men surdegsbrödet passa inte till denna rätt. Brödet är för hårt, den suger liksom inte upp något av hollandaisen eller de rinniga äggen vilket gör att den generösa mängden sås och de alldeles för rinniga äggen tillsammans känns mer som en soppa. Spenaten borde varit sauterad. Istället har man bara slängt på lite kalla spenatblad. Inget fel på kimchi hollandaisen men sen har man slängt på dill också, det krockar inte direkt men det tillför inget positivt heller. Till sist har vi personalen som inte verkar må så bra. Stämningen är så dålig att den går att ta på. Det kom fram en tjej till kassan, hon mötte inte min blick och utan ett ord så gick hon iväg lika fort som hon dök upp. Att torka av kaffemaskinen var tydligen viktigare än mig. Någon minut senare återkom hon och tog min beställning. Fick dock upprepa mig tre gånger för någon ur personalen drog upp volymen på musiken till nattklubbsnivå sänktes ganska omgående dock. Det enda som gör att det blir 2 stjärnor istället för 1 var att kaffet var väldigt gott TROTS att det serverades ljummet. Detta var mitt första och sista besök på Gast. Det finns så många ställen i området med serviceinriktad personal, genomtänkt mat och varmt kaffe jag hellre spenderar mina pengar på.
Supertrevligt brunchställe. Vi hade tur och kom precis innan ruschen på söndagen. Tips är att försöka få ett bord längre in i lokalen för att det inte ska vara så stimmigt. Stora rätter till rimliga priser. Trevlig personal.
Inte så mysigt ställe att fika på. Hög volym, bränt kaffe och torra bakelser till ett orimligt pris. Mao ingen höjdare. Finns många andra ställen man kan gå till istället för en fika.
Personal var inte så jätte bra eller trevlig. Latten var för stark och matcha latten var alltid annotlunda; nån gång för svag o nån gång för stark och pulvert inte upplöst. Annars rätt okej. Lite högt när det är mycket folk.
+ Goda stekta pannkakor och god klassisk semla! - Hög musik och hög samtalsvolym
Jättetrevligt café med som serverar god matcha latte!
Trevlig lokal och personal. Men smaklös mat. Avocadomackan snålade inte med avokade, men den smakade inget. Fint presenterat men utan smaker. Pannkakorna var bättre i smak men snålare med bären. Lite folk under besöket vilket var skönt, kan tänka mig att det lätt blir stimmigt här.
Hörrni, Stället är SUPER. Rätt vibe, mysigt och vänligt för både wordmode och lunch fika med vänner. MEN attans vad otrevlig personal man möter. Ibland undrar om man det är pga arbetsmiljön eller bara det var en dålig dag. Men hoppas på positivitet till dem för det smittas. Testar en tredje gång och hoppas man får ett litet leende iallafall.
Ok men inte mer.Rätt torrt bananbröd.
3,5 stjärnor går inte att ge men är omdömet när jag besöker i en full och stimmig lokal en sval söndagseftermiddag. Möjligen därför sker serveringen utan direkt närvaro utan morotskakan stjälps upp på fatet samt att bordet inte är avtorkat efter föregående gäst vilken tydligen använde det väl Härlig arom i kaffet och fina lokaler.
Comment on this business

to add Gast café map to your website;