facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Gelato Caput Mundi

Gelato Caput Mundi

About

Hantverksmässig italiensk gelato gjord varje morgon från grunden - med enbart fantastiska råvaror. Glutenfritt med flera veganalternativ. Öppet ons-sön kl12-19.

Address: Axel Landquist Park, 116 32 Stockholm
Phone: +46725799200
City: Stockholm
Zip Code: 116 32



related searches: Gelato Scarfò, Mjuk Mjuk
Similar places near
La Gelateria SoFo La Gelateria SoFo 405 meter Stockholms bästa glass. Ofattbart god! Jag och mina barn har köpt glass där hela somm...
Gelatonova Gelatonova 4 km Your local Gelateria with passion and love for fresh Italian homemade gelato. We use ...
Kosterheds Konditori AB Kosterheds Konditori AB 6 km Supertrevlig konditori med stor urval av läckerheter, bakelser och bröd. Även vintert...
Reviews
Supersmidig betalning via ApplePay i mobilen, men det var ju inte därför jag kom hit. Det var ju för glassens skull såklart! Har ätit mycket gelato i mina dagar. Men hasselnötsglassen är den godaste jag någonsin ätit.
Bra gelato i en trevlig miljö. Portionerna är dock klart mindre men med samma pris än de flesta andra ställen i stan, vilken resulterar i endast 4 stjärnor.
Helt underbar glass med riktiga råvaror. I pistage glassen var det riktiga nötter och lika så var det körsbär i körsbärs glassen.
CM kör över allt av vad Gelato tidigare varit i Sthlm. Tydliga höga smaker och mysig atmosfär.
Grym liten pärla mitt i parken. Glassen är underbar, framför allt pistageglassen som håller världsklass. Kan varmt rekommendera denna skatt. Till och med värt en omväg.
Väldigt god glass! Trevlig personal också. Mysigt att sitta här i grönskan. Hasselnötsglassen var super. Ganska små portioner och höga priser, men värt. En liten bägare och två Sanpellegrino lemonad kostade 100kr.
Stockholms bästa pistageglass, fina smaker även i övrigt. Något små portioner kanske.
God italiensk glassbar som är belägen i en avskild liten park på Södermalm. Rekommenderas starkt.
Väldigt god glass, bästa på Södermalm enligt mig. Små portioner, så beställ större, för man vill ha mer. Snabb service och trevlig personal
Comment on this business

to add Gelato Caput Mundi map to your website;