facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for La Gelateria SoFo

About

Vi älskar kontraster! Med rötterna i den norrländska myllan, inspiration från våra resor och en förkärlek för Italien föddes drömmen om en alldeles egen italiensk gelateria.

Address: Götgatan 90, Stockholm
Phone: +46707390609
City: Stockholm



related searches: La gelateria sofo price, La gelateria sofo review, La gelateria sofo glass
Similar places near
Gelato Caput Mundi Gelato Caput Mundi 405 meter Supersmidig betalning via ApplePay i mobilen, men det var ju inte därför jag kom hit....
Gelatonova Gelatonova 4 km Your local Gelateria with passion and love for fresh Italian homemade gelato. We use ...
Kosterheds Konditori AB Kosterheds Konditori AB 6 km Supertrevlig konditori med stor urval av läckerheter, bakelser och bröd. Även vintert...
Reviews
Stockholms bästa glass. Ofattbart god! Jag och mina barn har köpt glass där hela sommaren. Gullig familj som driver det. Avslappnad, familjär stämning. Bäst helt enkelt!
Förra sommaren var jag här och åt glass - inte särskilt imponerad. Så klart var det gott men inget extraordinärt. Efter en konversation med min mamma bestämde jag mig för att återvända.. WAOW vad gott! Dagen efter drog jag dit igen med några kompisar och smakade på saffransglassen. Min vän fick smaka och rusade sedan in för att köpa sig en egen kula. Summering: sjukt god glass. Gå hit!
En av Stockholms bästa glassställen har nyöppet. I förra veckan bön det choklad och körsbär Riktigt gott och trevligt.
Otroligt trevligt ställe! Verkar vara mycket nya smakar från dag till dag, fick smaka några olika smaker innan jag bestämt mig tack!. Tog en limoncello-sorbet och en pistage där pistagen verkligen stack ut! Det var möjligtvis den bästa pistageglassen jag ätit och ser inte hur man kan göra den något bättre på något sätt. Varmt rekommenderat!
Supergo glass med en otroligt fin service Värt att besöka om man är p Södermalm. Klart bäst . Ett tillägg är att hade Ni inte varit så vänliga så man fick smaka av ngr sorter hade jag tagit mitt vanlig men nu tog jag persika o Limoncello sorbe .Dem var gudomliga Tack ännu en gång Vi ses snart igen
Efter att ha provat glass på en hel del ställen, tror jag att det här är den bästa i Stockholm. Även den minsta glassen, piccolo, är ganska stor och känns prisvärd 45 kr
Bästa glassen jag ätit, ett måste att besöka som turist och att känna till som stockholmare. Och så trevlig personal!
Riktigt god gelato, så många goda smaker att välja på!
Fantastiskt gelato byggd från grunden utan massa onödiga kemikalier. Glass när det är som bäst. Kul att dom byter ut några smaker ibland. Rekommenderas till alla kräsna glassälskare.
Först lite konstigt att heta Sofo när man inte håller till i Sofo... men nu gäller det glassen. Bra kvalitet och konsistens på glassen. Saffran smakade väldigt gott. Hasselnöt kunde ha smakat mer. Värt ett besök.
Comment on this business

to add La Gelateria SoFo map to your website;