facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Gillinge Mc-Skola

Gillinge Mc-Skola

About

Vi hjälper dig med ditt hojkort.

Story

Vi hjälper dig med all utbildning du behöver fram till ditt motorcykelkörkort och allt som kan ha att göra med hojlivet. Allt från en lektion innan din uppkörning till att hyra en motorcykel när du ska ut och åka!



"En modern och smart trafikskola för dig som vill vara en säker trafikant.Engagerade och drivna medarbetare som ligger på topp i pedagogik när det handlar om att förmedla känslan och kunskap om 2-hjul och 4-hjul. Vi utbildar inom moped, mc, bil med släp. Vi använder oss av elfordon på de utbildningar där det är möjligt. Träna på din körning enligt vårt program för att lära dig effektivare och snabbare än på en traditionell skola. För dig som tar AM-körkort erbjuder vi hämtning och lämning inom hela Norrort!Många av våra teoriutbildningar sker på Zoom online webinar utom risk och handledarutbildningen som hålls i våra kurslokaler."
Address: gillinge 55, 18691 Vallentuna
Phone: 08-32 10 01
City: Vallentuna
Zip Code: 18691



related searches:
Similar places near
Gillinge Gillinge 24 meter Här med dottern som ska ta AM-kort. Väldigt bra att det finns café så man kan fika m...
Safe at Work Sweden Safe at Work Sweden 24 meter Vilka givande dagar! Utryckningsutbildningen var uppskattat. . Micke, utbildare, var ...
RAK Logistik RAK Logistik 2 km Välkommen till RAK Logistik vi erbjuder ADR och YKB utbildningar för förare och Säker...
Saxofonskolan Saxofonskolan 5 km Lektioner för saxofon och klarinett Hyra saxofon Spela i orkester Sångcoaching www.sa...
Bällstabergsskolan Bällstabergsskolan 6 km Linda, Gittan och Marie på Nalle Puh är helt fantastiska.
Sports Club Education Sports Club Education 6 km Jättebra träningsställe med otroligt många möjligheter. Bredvid ligger även Vallentun...
Ekipage-1 Ekipage-1 6 km Ekipage-1 drivs sedan 2005 av Lena Danius. Lena arbetar som ridinspiratör med fokus p...
Altaleda - Din guide till framgångsrikt ledarskap Altaleda - Din guide till framgångsrikt leda... 8 km På Facebook ger vi dig tips och inspiration i ditt ledarskap. Vi erbjuder annars dist...
Bodin partners Bodin partners 9 km Som grundare av "Las Vegas Sverige" har jag haft förmånen att jobba tillsam...
Reviews
Kammade hem A-lappen med hjälp av lärarna på STU idag! Hade sedan tidigare A2-körkort som jag tagit med samma körskola några år tidigare. Inför uppkörningen tog jag två lektioner där körskolelärarna snabbt identifierade felaktigheter i min körning som hade kunnat kosta mig körprovet - men de korrigerades lika fort med bra tips och övningar. Tack vare STU klarades både A2- och nu A-uppkörningen på första försöket! De anställda på körskolan är tillmötesgående, erfarna och otroligt pedagogiska. Har redan rekommenderat körskolan till flera bekanta och vill även göra det i och med denna recension. Soklar 5/5!
Alex och Jenny är otroligt bra människokännare och anpassar deras feedback utefter vad som funkar för dig. De är även väldigt behjälpliga med att svara på frågor på allt som är MC-relaterat och kring din utveckling, och håller en generellt taggad på att ta körkortet. Tog lektioner för ca 20 timmar och såg stora förbättringar för varje lektion som gick. Kan starkt rekommendera STU i Gillinge, omöjligt att bli besviken när de håller så hög nivå.
Alex är en helt fantastisk lärare. Han är rak och säger som det är. Även om det gör lite ont ibland, så är det för ens eget bästa och man vet verkligen vad man behöver träna på. Kan varmt rekommendera Svensk Trafikutbildning -STU.
Vill du verkligen lära dig köra mc då ska du anlita Alex. En otroligt bra lärare som brinner för sitt yrke. Moderna metoder och hög effektivitet.
Kan starkt rekommendera denna skola! Alex var väldigt pedagogisk och tydlig i sitt lärande, vilket gjorde att man grejade kortet utan några konstigheter!
Riktigt lärorik lektion med Alex, han ger bra tips och tittar verkligen på hur du kör och bryr sig!
Gick min risk2 utbildning här för mc i början av juni efter flera tips från vänner. En riktig bra utbildning som var långt över mina förväntningar. Mycket fokus på bromsteknik och balans. Men också bra pedagogik med placering och planering inför körning i trafiken. Toppbetyg och kommer rekommendera mina vänner att gå här!
Rekommenderar starkt denna mc skola! Riktigt bra skola som är inte bara efter dina pengar utan kommer de se till att du verkligen kan köra mc på ett säkert och bra sätt, körde ca 10 lektioner/timmar och Fick mc kortet på första försöket, Alex är grym och en mycket bra lärare
Fick oerhört bra tips och feedback från Alex, Jannika och Stefan innan, under och efter lektionerna. Engagemanget hos lärarna är galet högt och under mina 2 månader hos skolan kände jag ALDRIG att det försökte sälja på mig massa lektioner. Faktum är att lärarna bara påpekade det jag behövde träna på sen var det upp till mig att köra hemma eller med dom. Inför uppkörningen hade jag bokat in en timmas uppvärmning men kände mig inte riktigt uppvärmd, då stannade läraren 15 min utöver tiden jag betalat för tills jag kände mig säker. Allt skolan gör är centrerat kring en sak, att du som elev ska få körkortet så snabbt och smidigt som möjligt! Finns absolut inget att klaga över! Nya hojjar, köra på samma ställe som uppkörningen är på och grym personal!! Hade inte haft kortet om det inte vore för Jannika, Alex och Stefan!
Comment on this business

to add Gillinge Mc-Skola map to your website;