facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Safe at Work Sweden

Safe at Work Sweden

About

Safe@Work erbjuder ett brett program med arbetsmiljörelaterad utbildning. Låt oss nu hjälpa Er till en tryggare arbetsvardag.

Story

Safe@Work erbjuder ett brett program med arbetsmiljörelaterad utbildning där trafiksäkerhet idag utgör kärnan i kursutbudet.
Våra kunder är allt från privata företag och organisationer som jobbar aktivt med arbetsmiljöfrågor till trafikcenter som behöver spetskompetens i delar av deras leveranser.

Den samarbetspartner vi idag jobbar tätast ihop med är Stockholms Trafiksäkerhetscenter Gillinge.
Vi är underleverantör på utbildningar som ligger utanför deras kompetensområde och har utvecklat kurser till bland annat; Kriminalvård, Tull och Polismyndigheten.

En av våra starkaste konkurrensfördelar är vår förmåga att anpassa utbildningsdagen efter kundens specifika behov.
Många uppskattar också servicen med samlade utbildningsbevis, konsultering av trafiksäkerhetspolicy och vägledning för att systematisera arbetsmiljöarbetet.
Vi har nu möjligheten att göra detsamma med allt från fallskyddsutbildning och ergonomikurser till brandskydd och första hjälpen.
Att Ni kan kombinera de flesta av våra kurser på en och samma dag samt få utbildningen levererad på önskad plats är vi stolta över.



"Vi vill att det ska vara enkelt för er att vara ett ansvarstagande företag och anpassar därför vårt utbud ständigt efter gällande krav och behov. Vårt erbjudande sträcker sig från en helhetslösning till kortare punktinsatser.Hos oss kan du alltid vara säker på att du får en utbildning som uppfyller både dina och myndigheternas krav. Alla utbildningar är framtagna i samråd med både nationella och internationella intresseorganisationer och levereras av pedagogiska kursledare med lång erfarenhet och god verklighetsanknytning."
Address: Stockholms trafiksäkerhetscenter, Gillinge 1, 18691 Vallentuna
Phone: +46(0)8-622 57 00
City: Vallentuna
Zip Code: 18691


Similar places near
Gillinge Gillinge 0 meter Här med dottern som ska ta AM-kort. Väldigt bra att det finns café så man kan fika m...
Gillinge Mc-Skola Gillinge Mc-Skola 24 meter Kammade hem A-lappen med hjälp av lärarna på STU idag! Hade sedan tidigare A2-körkort...
RAK Logistik RAK Logistik 2 km Välkommen till RAK Logistik vi erbjuder ADR och YKB utbildningar för förare och Säker...
Saxofonskolan Saxofonskolan 5 km Lektioner för saxofon och klarinett Hyra saxofon Spela i orkester Sångcoaching www.sa...
Bällstabergsskolan Bällstabergsskolan 6 km Linda, Gittan och Marie på Nalle Puh är helt fantastiska.
Sports Club Education Sports Club Education 6 km Jättebra träningsställe med otroligt många möjligheter. Bredvid ligger även Vallentun...
Ekipage-1 Ekipage-1 6 km Ekipage-1 drivs sedan 2005 av Lena Danius. Lena arbetar som ridinspiratör med fokus p...
Altaleda - Din guide till framgångsrikt ledarskap Altaleda - Din guide till framgångsrikt leda... 8 km På Facebook ger vi dig tips och inspiration i ditt ledarskap. Vi erbjuder annars dist...
Bodin partners Bodin partners 9 km Som grundare av "Las Vegas Sverige" har jag haft förmånen att jobba tillsam...
Reviews
Vilka givande dagar! Utryckningsutbildningen var uppskattat. . Micke, utbildare, var pedagogisk och gav väldigt informativa lektioner. Bra jobbat av företaget. . Tack för skjutsen in teslan, Micke och Micke
Oerhört seriös utbildning för utrycknings förarutbildning. Instruktörer som är välutbildade inom säkerheten i trafiken. Bra omhändertagande av oss elever.
Bästa utbildningen alla borde gå den privat har lärt mig massor med nytt Stor tack till utbildaren han va bäst
Det var bästa utbildning jag varit med angående att lära sig vara säker i körningen på olika vägar.
Jättetrevlig personal. Väldigt bra teori och praktik, lärde mig mycket!
Givande dag, intressanta och viktiga ämnen som tas upp. Topp instruktörer som går i djupet med att förklara om ämnet människan, fordonet och säkerhet. Mycket nöjd med denna heldags utbildning.
Underbar kurs! Lätt det bästa kurs jag gjort. Önskar att ALLA förare gick igenom den!
Väldigt bra kurs utryckningsförarutbildning och väldigt kompetenta och kunniga kursledare. Riktigt bra bana för övningarna och nya fräscha bilar. Dessutom både bra med fika och god lunch. Rekommenderas till alla :
Mycket bra utbilning, något alla som befinner sig på vägarna borde gå. Utmärkta kursledare bra bemötande.
Mycket kunnig och engagerad personal. Rimlig prisbild och ett stort utbud. våran givna samarbetspartner när det gäller utbildningar i alla led.
Comment on this business

to add Safe at Work Sweden map to your website;