facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Glada Gåsen Lunch & Catering

Glada Gåsen Lunch & Catering

About

Hos oss på Brännerigatan 38 kan du
- Hämta din lunch!
- Köpa våra delikatesser!
- Beställa ur vårt cateringsortiment!

Story

Med våra ledstjärnor kvalitet, service och flexibilitet hjälper vi dig med din fest eller sammankomst, privat, i föreningen eller till företaget.

Vår ambition är att erbjuda god och vällagat mat som gör dig nöjd och belåten!



"Anders Martinsson heter jag och tog över Glada Gåsen i mars 2020.Jag kommer att fortsätta bedriva Gåsen vidare med god mat och service.Husmanskost , fräscha sallader, buffer och catering i alla former, med den kvalité som mina vänner känner mig för.För mig är det viktigt att ni kunder känner den passion jag har för maten.Jag har spenderat de senaste 30 åren bakom spisen som kökschef eller souschef på toppkrogar utomlands och i Sverige .Jag kan erbjuda allt från en helkväll hemma hos er i köketmed en härlig meny med bästa vännerna , eller varför inte ett stort bröllop eller privat fest för företag eller privat person.Mitt motto är " Ni frågar " Jag fixar" .Jag välkomnar alla gamla och nya kunder till mitt andra hem ."
Address: Brännerigatan 38, 263 57 Höganäs
Phone: 0700181765
City: Höganäs
Zip Code: 263 57



related searches: Glada Gåsen Lunch & Catering near wiesbaden, Glada Gåsen Lunch & Catering near frankfurt
Similar places near
Glada Gåsen Helsingborg Glada Gåsen Helsingborg 0 meter Supergod lunch!!! Trevlig personal
Eld & Lågor Höganäs Eld & Lågor Höganäs 2 km Beställ inte schnitzel! Fy. Torr, bara deg med två bitar av ost o torr skinka.
Hdcatering Hdcatering 2 km Facebooksida för HD catering. Hemsida: hdcatering.se telefon: 0701416312 email: kon...
Höganäs Saluhall Höganäs Saluhall 2 km Lyxigt saluhall mitt i ingenstans! : På utsidan ser stället ganska oansenligt ut men ...
Mölle fiskrökeri & Höganäs fiskaffär Mölle fiskrökeri & Höganäs fiskaffär 2 km Mysig miljö och goda fiskrätter. Enda matstället på outlet området.
Gunnar Eriksson Catering Gunnar Eriksson Catering 3 km Snabbt och bra, svärmor gillade spättan
Reviews
Sänker mitt betyg från 5 till 2 stjärnor nu, då det blir mindre mat och högre pris nuförtiden. Dålig utveckling i mitt tycke, på ett ställe där man alltid fått bra mat alltid innan, även om det kostat lite mer än andra ”take away”-lunchställen. En pannbiff stor som en köttbulle och 6st potatisar för 100:-? Njaae, gör om och gör rätt eller iaf gå tillbaka till gamla rutiner. Köpte även en Äggakaka för ett tag som som jag knappt hittade i lunchlådan. Ska man verkligen snåla på maten när man säljer den billigaste typen av maträtt?
Bästa husmanskost jag någonsin ätit. Säkert varit där 100 gånger senaste året när jag jobbar hemifrån. Köper också deras färdigpackade rätter som är klara att bara köra i micron, tar man 3 stycken får man det till ett sådant pris att det känns helt meningslöst att laga maten hemma. Ofta lång kö om sommaren om man kommer strax efter 12, så poppis är det!!
Köper gärna goda luncher här. Rejäl vällagad mat och praktiskt med kylda portioner från tidigare dagar.
Väldigt god och vällagad mat. Personalen jättetrevlig kan verkligen rekommendera detta ställe
Bästa matstället i stan. Trevlig personal och god mat som alltid
God mat lagom stora portioner och glad och trevlig personal.Mat: 5/5
Vi anlitade Glada Gåsen för catering för vårt bröllop i Jonstorp och det va en succé! Tack Anders med medhjälpare för jättegod mat och toppen service.
Gott, prisvärt och trevlig personal! Väldigt blandad kundgrupp vilket väl beror på det förstnämnda! Tisdagar bäst raggmunkar! i min "bok"!
Suveränt lunchställe. God mat och äktskånsk stämning
Bara högsta betyg som gäller!! snyggt jobbat!!Mat: 5/5
Comment on this business

Directions to Glada Gåsen Lunch & Catering with public transportation


Höganäs S:t Andreas Väg 140 meters
224
225
84

to add Glada Gåsen Lunch & Catering map to your website;