facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Höganäs Saluhall

Höganäs Saluhall

Story

Allt gott från Kullabygden!
Sedan 1835 har man i Höganäs tillverkat saltglaserade bruksföremål som blivit ett signum för hela bygden. Idag återstår bara en liten keramikproduktion, och istället har lokalerna ändrat inriktning mot gastronomi.

Tanken är att samla allt gott från bygdens alla odlare och bönder, förädla och servera i oöverträffad miljö. En restaurang som rymmer 150 gäster serverar lokal mat med skånska traditioner. Ett stenugnsbageri bakar bröd som förr med surdeg och serverar i vårt mysiga cafe. Själva ugnshallarna rymmer vad vi kallar för saluhallen – där våra gäster kan köpa närodlade och förädlade råvaror till rimliga priser.

Välkommen!

Address: Bruksgatan 36Z, 263 39 Höganäs
Phone: 042-342501
City: Höganäs
Zip Code: 263 39



related searches:
Similar places near
Höganäs Bryggeri Höganäs Bryggeri 57 meter Enkel uteservering mitt i röran, men fullt fungerande. En god, bra kryddad flankstek ...
Ost & Delibaren Ost & Delibaren 663 meter Mysig butik med stort utbud och trevlig personal
Te & Kryddboden Te & Kryddboden 669 meter Älskar att handla te och kryddor här! Kan starkt rekommendera earl grey deluxe för tr...
Mölle fiskrökeri & Höganäs fiskaffär Mölle fiskrökeri & Höganäs fiskaffär 684 meter Mysig miljö och goda fiskrätter. Enda matstället på outlet området.
Da italia Da italia 1 km Ett härligt litet ställe med underbar olivolja från Kalabrien
The SandBerg Co The SandBerg Co 1 km Mycket, mycket bra! Litet rum, men mysigt. I övrigt 5 stjärnor. Rekommenderas. Aktiv...
Glada Gåsen Lunch & Catering Glada Gåsen Lunch & Catering 2 km Sänker mitt betyg från 5 till 2 stjärnor nu, då det blir mindre mat och högre pris nu...
Reviews
Lyxigt saluhall mitt i ingenstans! : På utsidan ser stället ganska oansenligt ut men öppnar du dörren så kliver du in till en fantastisk saluhall som har att bjuda på det mesta för gourmander. Men se upp, det är enkelt att lätta på plånboken här. Glöm inte att titta till de gamla ungnarna i källaren.
Kan väl vara 3 eller fjärde gången vi besöker saluhallen. Då - första gången var vi riktigt imponerade. Inte samma upplevelse denna gång. Dock vill jag egentligen ge 5 stjärnor såväl till Garage’s matvagn - gott, snabb service trots mycket folk. Även Höganäs bryggeri med sin prisvärda avsmakningsplanka var en riktigt god upplevelse - på alla sätt och vis. Restaurangen inne i saluhallen upplevdes dock som både trött och ointressant. Tyvärr. Inte heller flexibel. Förstod att saluhallen har nya ägare och inser att det finns lite saker att jobba med. Blir därför 4 stjärnor sammanlagt.
Ett trevligt ställe med olika "avdelningar ". Det finns en delikatess butik. Ett kafé med bageri. En restaurang som även serverar brunch. Klädesaffärer och inredning butiker. Utomför saluhallen ligger Garage som är väl värt ett besök. Har finns det mesta när det gäller kvalitet. Måste upplevas.
Själva Saluhallen är oerhört fin och välförsedd med merendels skånska matvaror. Även restaurangen är lokalmässigt mysig. Lite dålig servicekänsla nere i vissa affärer, låg prisvärdhet och rätt tafflig buffé på restaurangen sänker den annars givna totalfyran ett snäpp. Men potential finnes.
Trevligt utbud, mindre uppläggningsfat vilket känns bättre och mer fräscht. Saknade någon GI variant bland ett annars så breda brödsortiment.
Älskar att gå runt och bara kolla i alla små butiker mm. Synd ni inte har priser mm utsatt på konst som står längs väggar mm. Passa på att besöka, snart ska de göras om till inredningsbutik och då kommer det inte vara lika kul att åka dit, framförallt när man inte bor i närheten och därför inte skulle konsumera inredning där. Restaurangen är bra men varierar lite i kvalitet, den får 4/5 i betyg. Åt brunch i helgen och jag hade önskat att ni hade två eller tre alternativa rätter. Grisköttet var av väldigt varierande kvalitet hårt tillagat = stenhårt så mkt ”spill”. Men gott i övrigt!
Älskar detta ställe med en magiskt god lunch och trevlig personal!
Vilken underbar saluhall. Ett Mekka för matälskare. Kan varmt rekommenderas.
Bara snubblade över bästa lunchupplevelsen på länge! Fantastisk miljö, mycket goda sallader, generös buffé där allt ingår, vällagad mat. Mycket bra, värt en omväg!
En ombyggd keramikfabrik till en saluhall och diverse kläd- och keramik butiker och café, buffé restaurang på ovanvåningen
Comment on this business

to add Höganäs Saluhall map to your website;