facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Göta Energi

Göta Energi

About

Göta Energi är elbolaget som utmanar och inspirerar elbranschen. Hur då? Det är ganska enkelt: Vi lyssnar på kunderna istället för branschen!

Story

Vill du komma i kontakt med oss? Ring oss på 020-23 15 00 eller maila oss på [email protected]. Eller skicka oss ett meddelande här på Facebook.

Göta Energi är det lilla elbolaget i framkant. Vi utmanar och inspirerar elbranschen med nya tjänster. Hur då? Det är egentligen ganska enkelt:

Vi lyssnar på kunderna istället för branschen.

Det var så vi kom på våra tjänster El till inköpspris och El-konto. Vi såg ett behov och hittade en lösning. Flera andra elbolag har inspirerats av oss och erbjuder idag liknande tjänster.

Vårt sätt att arbeta har formats av vår historia. Göta Energi grundades 2005 som ett litet lokalt företag, när Västringen och Brukskraft slogs ihop. Därför hade vi med oss lång erfarenhet och nära kundrelationer redan från start. Därifrån kunde vi utveckla nya tjänster och växa. Idag har vi kunder i hela Sverige. Men vi kommer aldrig att växa ifrån god service.

Sedan 2010 ägs Göta Energi av Hafslund Marked AS - en norsk koncern som är en av Nordens största inom elbranschen. Hafslunds erfarenheter är ett viktigt stöd, men vi arbetar i stort sett på samma vis som alltid. Nära dig som kund.

Vi vill att fler ska få möjlighet att ta del av våra tjänster och ser fram emot ännu fler nöjda kunder. Därför utvecklar vi ständigt service och säljarbete och tar tacksamt emot dina tips.

Vi vill förändra vår bransch, och lyssnar mer än gärna på vad du har att säga. Det är nämligen så det fungerar hos oss på Göta Energi.
kreativa och starka erbjudanden som ligger rätt i tiden och som uppskattas av kunderna. Med konkurrenskraftiga priser och utmärkt service ger vi mer till våra kunder. Göta Energi är utmanaren som tänker bli Sveriges mest omtyckta elbolag!



"Som kund hos oss på Göta Energi kan du njuta av tryggheten i att ha gjort rätt val. Vi är Sveriges största utmanare på elmarknaden, tack vare prismedvetna kunder. Elavtal till låga priser som passar kundernas behov, har gjort att vi som elbolag vuxit mest i Sverige de senaste fem åren. Välkommen du också."
Address:
Phone: 020-23 15 00
City: Gothenburg



related searches: Göta Energi logga in, Göta Energi faktura, Göta Energi telefonnummer, Göta Energi säga upp, Göta Energi Spot On, Göta Energi Flashback, Göta Energi omdöme, Göta energi historiska priser
Similar places near
Kärnfull Energi Kärnfull Energi 925 meter Sveriges första elbolag med 100% kärnkraft och forskningsstöd per kilowattimme — det ...
Nordh Energy Nordh Energy 6 km Robert har jobbat på vårt hus i Alingsås för 2 år sedan. Vi är mycket nöjda, solcelle...
Reviews
Otroligt missnöjd med detta bolag. De lade till en massa tilläggstjänster när jag tecknade avtalet som jag sagt att jag inte ville ha. De fick jag ringa och ta bort senare. Min faktura i november har de skrivit att jag använt mer än dubbelt så många kwh som jag faktiskt har gjort. När jag ringde för att fråga varför sa de att de inte fått infon från mitt elnätsbolag. Aldrig varit med om detta innan. Jag har pratat med ellevio som säger att de ska ha skickat uppgifterna. Nu kollade jag min faktura för december då jag enligt mätningen från ellevio använt 120kwh men göta energi ska nu ha betalt för 486kwh bara för december. Jag bor själv i en 35kvm lägenhet. Så min räkning för december är alltså 1600:-. När jag ringer dem och bifogar mätningarna från ellevio vägrar de korrigera fakturan. Okej att man lägger till lite om man inte fått rätt mätning som de säger men är inte rimligt att mer än fyrdubbla förbrukningen. Jag kommer byta elbolag vid snabbast möjliga tillfälle.
Bluff företag som inte lever upp till det dom lovar. Blev stoppad av en säljare utanför Coop och vi kom överens om ett avtal som matcha mitt dåvarande elavtal men att jag skulle få några fria månadsavgifter om jag bytte till göta energi. Nu när jag bytt, har jag inte avtalet vi kom överens om.... när jag ringer in och påpekar att jag har ett dyrare rörligt elavtal nu än vad jag hade innan "som jag kan bevisa" så försöker dom dumförklara mig och säger att dom inte ens går med på att matcha elavtalet innan. Så med det sagt, tack för ett dåligt elavtal och hoppas inte fler blir lurade av detta företag.
Skrämmande dåligt! Har inte ens fått ta del av mitt avtal . När jag ringer efter 13 dagar och säger att jag vill häva mitt abonnemang så vägrar dom och säger att tiden löpt ut. Har stött på dålig kundservice innan, men detta tar priset av allt dåligt som finns att komma med. Dessutom tillval som jag inte bad om har blivit tillagda och jag har fortfarande inte fått se avtalet fysiskt. Sjukt att man måste vända sig ARN och konsumentverket för ett avtal som inte äns börjat gälla än. Ringer detta företag så kasta telefonen så långt det går.
Sämsta elbolaget i Sverige, VARNING!!! Tecknade ett avtal online med ett pris...och när avtalet väl kom igång så hade priset plötsligt höjts med över 2,50 kr/kwh!? Kundtjänsten har vid flertalet ggr lovat att kolla upp detta o sedan försvunnit utan återkoppling.. Tillslut fick jag svaret att priset VID TILLTRÄDET är det som gäller och inte DET PRIS SOM JAG TECKNADE. Stod ingenting om det när jag tecknade abonnemanget. Har tillslut lyckats häva avtalet efter flera månader fast med ofattbara elräkningar. Undvik dessa bluffmakare!
Det absolut sämsta elbolaget i Sverige, troligen det sämsta i hela världen också. Hade fått 0 i betyg om det fanns att välja. Varna alla ni känner, detta är det absolut värsta bluff bolaget som finns på den svenska elmarknaden. De lurar och tecknar avtal man inte kommit överens om, de lyckades även med sätta igång så man hade 2 olika el leverantörer samtidigt. Fast man inte ska kunna göra det. De vägrar sedan att försöka rätta till det begångna felet. Så jag kommer att varna alla jag känner, så de också slipper bli blåsta. Gör det ni också!!!!
Hade velat sätta minus. Tecknade avtalet vintertrygg men sen sa de att jag inte fick det längre och när jag sagt att jag vill reklamera mitt köp så slutar de svara och har tagit veckor fortfarande inte reklamerat. Berättade detta för min mamma som sa att Göta energi även har lurat på min 90åriga mormor ett avtal så hon satt med två. Det tog mamma veckor för att fixa det här och de ville att mormor skulle betala tusentals kronor för att komma loss. Akta er!
Ringde in och ville göra flytt av ett befintligt avtal. Säljaren tyckte inte jag skulle signera med bankid men att jag svara ja på ett sms. Där fanns ett till avtal som jag vägrade acceptera samtidigt som han på kundtjänsten försökte på ett hotfullt sätt pressa på. Vart inget avtal den dagen. Försökte igen och kommer till samma person, försökte igen och prata med chef då får jag istället annan hotfull person som ringer upp. När jag återigen kontaktar dem och pratar med någon ny och får de nya avtal står det att jag ska ha deras tillvals tjänster som han på kundtjänst säger att de inte kommer tillkomma eller att jag får ett högre lägsta pris. Kontaktar sen kundtjänst per mail med enkla frågor och får svar att de ska ta bort fördelsprodukterna men inget om kontroll uppgifter som anläggningsnummer eller kampanj fråga som står på hemsidan gällande flytt. Förtroendet är på topp! Säger upp så fort avtalet går ut.
en tråkig okunnig försäljare ringde och tjatade på att jag ska köpa el från henne, fast man säger NEJ flera ggr accepterar hon inte ett NEJ och fortsätter tjata och vill skicka kontrakt. De presenterar sig som ett stort företag liknande E.ON och Vattenfall men de köper och säljer el bara.
Vi har vintertrygg med fast pris på vintern och rörligt på sommaren. Trots detta har Göta höjt sitt fasta pris med 400% det senaste åren. När de aviserar ut höjningar per mejl med uppmaning att logga in för att se nya priser, har det samtidigt varit stora problem med att logga in på deras hemsida som är under all kritik. Rent lurendrejeri!! Att få agera som Göta energi gör och lura sina kunder på detta sätt borde vara rent olagligt.
Betalat för Priskollen i två år utan att ha fått ett enda SMS eller påminnelse som de själva säger ska skickas ut. De var heller inte av intresse att ta emot info från min teleoperatör om att jag inte mottagit några SMS. De skickar däremot nyhetsbrev trots trots att man sagt upp det vid två tillfällen. Mycket på siten som inte fungerar, ex. dra ut statistik, formulär m.m.
Comment on this business

Directions to Göta Energi with public transportation


Stureplatsen 150 meters
RÖD
X4
Göteborg Ullevi Södra 160 meters
13
2
6
8
X
Göteborg Scandinavium 230 meters
13
2
6
8
X
Göteborg Heden 230 meters
173
258
430
50
503
510
513
52
753
758
RÖD
X3
X4
Göteborg Berzeliigatan 300 meters
2
4
5
50
Flygbussarna
RÖD
X4

to add Göta Energi map to your website;