facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Nordh Energy

Nordh Energy

About

Specialister inom solceller. Vi är certifierade och med flertalet utmärkelser.

Story

Vi säljer och anlägger vindkraftverk för kunder som värnar om miljön och vill sänka sina elkostnader.
Webbshoppen har kompletta lösningar som passar dina ändamål och har all information som behövs till inköp och uppförande av vinddkraft.

Address: Marieholmsgatan 122, 41502 Göteborg
Phone: +46 735 54 10 10
City: Gothenburg
Zip Code: 41502



related searches: Solceller, ECOKRAFT, Sesol
Similar places near
Göta Energi Göta Energi 6 km Otroligt missnöjd med detta bolag. De lade till en massa tilläggstjänster när jag tec...
Kärnfull Energi Kärnfull Energi 6 km Sveriges första elbolag med 100% kärnkraft och forskningsstöd per kilowattimme — det ...
Gothia Solenergi Gothia Solenergi 12 km Lokalt och närvarande solenergi företag. Bra process från tanke till slutförande. Myc...
Reviews
Robert har jobbat på vårt hus i Alingsås för 2 år sedan. Vi är mycket nöjda, solcellerna funkar utan problem!
NordhEnergy eller Robert har nu satt solcellsanläggningar på samtliga tre bröders hus här på Rossö. Betyget blir " som jag gjort det själv". Arbetet präglades av sakkunskap och noggrannhet. Dessutom var det några trevliga dagar. Roberts kan varmt rekommenderas.
Robert gjorde en helt igenom klanderfri installation. Vi är mycket nöjda. Professionell kunskap och trevligt bemötande. Peo Lannerö
Super bemötande och han gjorde det lilla extra för att det skulle bli snyggt på mitt tak. Det gick fort att få upp allt. Alltigenom väldigt nöjd!
Robert installerade en nyckelfärdig 13kw anläggning på vårt hus i Onsala. Installationen gick smidigt och snabbt och känslan att hämta energi direkt från solen är oslagbar.
Köpte en anläggning med totalentrepenad. 24 st 300W helsvarta LG-paneler med Solaredge optimerare. Klart bästa pris på anläggningen genom Nordh Energy. Anläggningen har på 11 månader levererat 6500 kWh.
Comment on this business

to add Nordh Energy map to your website;