facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Grekiska Kolgrillsbaren

"Välkomna till Grekiska grill & bar, en bit av Medelhavet i Vällingby."
Address: Vällingbyplan 10 , Vällingby 162 65, AB, SE
Phone: +46 8 579 730 30
City: Vällingby
Zip Code: 162 65



related searches: grekiska kolgrillen meny, grekiska kolgrillen lunch, grekiska kolgrillsbaren globen, grekiska kolgrillsbaren västerås meny, grekiska kolgrillen älvsjö, grekiska kolgrillsbaren eskilstuna meny, grekiska kolgrillsbaren barkarby, grekiska kolgrillsbaren stockholm
Similar places near
Vällingehus Vällingehus 64 meter
La Tazzina La Tazzina 80 meter Mysigt hörncafé med rymligt uteservering på solsidan samt hjälpsam och trevlig person...
Reviews
Hyfsad tillgänglighet, den äldre i personalen ignorerade totalt. Sen kom det en yngre man och tog upp betalningen, maten kom ganska snabbt och smakade helt okej, men inte mer.Mat: 3/5
Mycket god grekisk mat, fräsch och mysig lokal med härlig grekisk musik.
Gick fort att få maten. Min vän beställde medium rare lammspett men fick rare. Kycklingspettet var OK, Tsatsikin smaklös. Brödet till var färdigköpt pitabröd... Har de kanske nya kockar? För när jag läser andra recensioner känns det som en helt annan restaurang. Vi blev båda besvikna med tanke på priserna. Att de inte ens kunde servera något grekiskt lantbröd till, och att Tsatsikin i princip saknade vitlök helt.. Nej, inget att rekommendera. Men trevlig personal.
Grekisk restaurang med trevlig personal och duktiga kockar! Maten är välgjord och råvarorna är prima.
Mat är super bra. Service är toppen! Och atmosfären är fantastisk, deras uteservering är perfekt när man vill ha sol och ta en riktig god måltid tillsammans med kall dryck. Passar även småbarn familjer. Barnvänlighet: Barnen älskar maten och gott om utrymme så att barnen kan sträcka på sina små ben utan att störa andra.
Åt här med son och barnbarn. Inredningen ok, men svårt att uppfatta tema, så ordinär. Betjäningen bra. Beställde 1 calamares, 1 barn calamares och 1 grekisk sallad. Pommes till calamares var bra och krispiga, calamares var ok. Såsen till calamares var? Smakade ingenting, vad skulle den vara, smaka? Grabbens beskrivning av den grekiska salladen var, vad var det?
Extremt god mat! Och servicen var på topp. Det gick även fort att få maten.
Deras vitlöksbröd med tsatziki är "to die for" Souvlakin är också riktigt bra där.Mat: 5/5
Maten var god, men ganska dyr. Trevlig personal. För hög musik.
Utmärkt!Trevlig personal och god mat .
Comment on this business

to add Grekiska Kolgrillsbaren map to your website;