facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for La Tazzina

Address: Vännäsgången 19 , Vällingby 162 65, AB, SE
Phone: +46 8 37 84 20
City: Vällingby
Zip Code: 162 65



related searches: La tazzina vällingby reviews, La tazzina vällingby photos
Similar places near
Grekiska Kolgrillsbaren Grekiska Kolgrillsbaren 80 meter Hyfsad tillgänglighet, den äldre i personalen ignorerade totalt. Sen kom det en yngre...
Vällingehus Vällingehus 127 meter
ICA Nära ICA Nära 1 km Gillar denna Ica.Bra erbjudanden, behövs i denna tuffa ekonomiska tid.Liten affär men...
Reviews
Mysigt hörncafé med rymligt uteservering på solsidan samt hjälpsam och trevlig personal. Bra utbud och rimliga priser. Beställ dock all förutom vanligt bryggkaffe då det smakar bränt tyvärr. Har glass i sitt sortiment från en lokal aktör.
Trevligt bemötande.Fräscht o mkt.gott !Sköna soffor.
Annorlunda mot vanliga trista kedjekaféer. Inte den roligaste inredningen men det har sin charm. Goda bakelser och stora portioner för en billig peng i mitt tycke. Dom har många stamkunder verkar det som.
Litet trevligt bra fik som gör väldigt mycket själva från grunden. Bra på att anpassa salladerna för min allergi och trevlig personal.
Trevligt fik i ett hörn av Vällingby. Har standardutbudet av ett café ska ha. Det är också av en slump väldigt fin kvällssol där inne med en vy mot Blackeberg. Oftast ganska glest med folk och därav inte så stimmigt. Rekommenderas.
Tänk att du är här vid kassan och din 4 årige son är helt plötsligt kissnödig. Alla vet som har barn att nu är det bråttom! Jag letar genast upp toaletten och går in eftersom jag ändå ska fika här efteråt. Sonen hinner precis och du kan andas ut och börja tänka på vad jag ska välja på fiket att äta. Har besökt detta fik flera gånger och jag gör detta ofta med mina barn. Vi kommer precis ut från toa och blir atakerad med frågan, - du, detta är en kundtoalett om du behöver gå på toa så kan du gå till de allmänna toaletterna. Jag förklarar att vi är kunder men min son blev så kissenödig att vi var tvungna att gå på toa först. Svaret jag får är argt och kränkande, DU KUNDE JU IALLAFALL FRÅGA OM LOV!!! Nu har jag tappat hakan och lusten att fika där försvann helt när jag sen behövde förklara för min son. Att hon blev så arg för att vi inte han frågat innan om du fick använde toan. Men vi han ju inte det, jag var ju så kissenödig mamma. Vi kommer aldrig att fika på detta cafe någon gång mer. Tänk på vad ni anställer för personal för den här tjejen var både arg och otrevlig. Hon var inte ett dugg intresserad att skapa en mysig och trevlig stund för oss eller för de som fikade just då. Mvh mamma med en liten kissenödig pojke
Mycket goda foccacios + gott kaffe. Klart snäppet över gamla anrika Pallas
Det är det bästa stället att fika med äppelpaj Tack så mycket för att jag kommer igen
Här träffar man alltid trevliga människor. Både goda öl och mackor. Ligger bra till mot solen på väg hem. Rekommenderas gärna.
Fick sur mjölk i min cappuccino. Det verkar pågå rekrytering till något multi-level marketing pyramidspel inom tveksam hälsokost i lokalen. Kaféet är allmänt skräpig och rörig. Utbudet består av upptinade fabrikstårtor. Öronbedövande ljud från en fläkt. Möblerna slitna, smutsiga och trasiga.
Comment on this business

to add La Tazzina map to your website;