facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ågrenska

"Hos Ågrenska är det sällsynta vanligt och viktigt. Vi jobbar för ett optimalt liv utifrån ett helhetsperspektiv.Ågrenska är vackert belägen på Lilla Amundön, strax söder om Göteborg. Hos oss får barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar, deras familjer och yrkesverksamma möjlighet att mötas.Vi bedriver verksamhet utifrån ett helhetsperspektiv och vi vill bidra till att skapa förutsättningar för ett optimalt liv för personer med sällsynta hälsotillstånd och andra funktionsnedsättningar i hela livsperspektivet.Vi samlar också in kunskap och sprider den i samhället. Ågrenska bedriver verksamhet på regional, nationell och internationell nivå. Och samarbetar ofta med olika aktörer inom området.Ågrenska är idéburen verksamhet"
Address: Lillövägen, Lilla Amundön, 436 58 Göteborg
Phone: 031-7509100
City: Gothenburg
Zip Code: 436 58related searches: Riksförbundet Attention, Ågrenska foundation
Reviews
En plats anpassad för att så många människor som möjligt ska ha en tillgänglig miljö. Fantastisk personal! Familjeveckorna för familjer med barn med sällsynta diagnoser är mycket strukturerade och väl organiserade både för barnen och föräldrarna.
Härlig plats. Minus för antalet gäss o h det de lämnar efter sig.
Vi hade en helt underbar vecka här. Jag vill varmt rekommendera alla som har möjlighet att ansöka om en vistelse.
Vilket fantastiskt jobb de gör här! Och konferensavdelningen kan man boka för möten, med hemlagad mat o fika.
Vår familj fick möjlighet att tillbringa 5 dagar på Ågrenska via Barncancerfondens "vi som mist". Fin miljö, proffsig omvårdande personal, genomtänkt och välordnat program. Vi kände oro och olust innan, men tack vare personalen och deras program blev vi trygga och hade en väldigt givande vecka som hjälper oss vidare i livet.
En av de bästa platserna på planeten med vänligt folk, mysigt, proffsigt och så mycket kärlek.
Supermysigt ställe där man får tillfälle att bolla tankar och idéer med andra i samma situation. Supergrym personal som vet precis hur de ska jobba. Verkligen fantastiskt ställe. Synd det bara fanns 5 stjärnor. Hade verkligen viljat ge fler än så!
En underbar plats, och fantastisk personal!
Ågreska är ett perfekt ställe för människor med sällsynta diagnoser att träffas o byta erfarenheter med varandra både som diagnos bärare o anhörig, medans föräldrarna är på olika seminarium fins det barn grupper både för diagnosbärare o deras syskon. Jag var där första gången 03 trivdes hur bra som helst. Jag kan verkligen rekommendera er ett besök!
en fin ställe om man vill har konferens finns stugan där men kan sitta och planerar , bra mat , kan efter maten göra en promenad runt i sommar kan man båda kan bara rekommendera en
Comment on this business

Reviews, get directions and contact details Ågrenska.

Gothenburg academic camp

opening hours, reviews, map, satellite view. Ågrenska address, phone, state, city, zip code. On this page you can find companies similar to Ågrenska. On this website you can share your comments and experiences about Ågrenska with other people.

to add Ågrenska map to your website;