facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Gryning Familjehem

Gryning Familjehem

About

Välkommen till Grynings konsulentstödda familjehemsenhet.
Grynings familjehemsenhet arbetar med rekrytering, utbildning och stöd till jour- och familjehem och ägs av kommunerna i Västra Götaland.
Vi har kontor i Göteborg, Skövde och Vänersborg.

Story

Välkommen till Grynings konsulentstödda familjehemsenhet. Grynings familjehemsenhet arbetar med rekrytering, utbildning och stöd till jour- och familjehem och ägs av kommunerna i Västra Götaland. Vi har kontor i Göteborg, Skövde och Vänersborg.

Om du bor i Västra Götalandsområdet och vill ta emot barn och ungdomar är du välkommen att höra av dig till Gryning Vård och anmäla ditt intresse. För att komma i kontakt med oss kan du ringa någon av våra familjehemskonsulenter.

Familjehem Vänersborg, tel 0521-57 57 91

Familjehem Skaraborg, tel 0500-38 18 43

Familjehem Göteborg, tel 031-40 54 30

Läs mer om Familjehemsenhetens verksamhet på vår hemsida. http://www.gryning.se/verksamheter/familjehem/familjehemsutbud/



Regler för Gryning Jour- och familjehems Facebook

Vi vill hålla tonen god och hjärtlig på den här sidan. Vi granskar alla kommentarer i efterhand och kommer att ta bort inlägg som vi finner olämpliga.
Tänk på att det som skrivs här blir synligt för andra på facebook och lätt kan delas och spridas vidare.

Är du klient eller delaktig i en insats hos Gryning och har frågor som rör din situation så vill vi att du kontaktar din kontaktperson hos oss direkt.

Tänk på att inte lämna ut personnummer eller annan känslig information på sidan.



"Gryning ägs av kommunerna i Västra Götaland och erbjuder bland annat HVB- och öppenvård för barn, ungdomar och familjer, jour- och familjehem, beroendevård, lägenheter med stöd, insatser mot hedersrelaterat våld och förtryck samt LSS-boende. Vi erbjuder rådgivning och utbildning samt hjälper till med placeringar, ring vår placeringsfunktion 020-700 710"
Address: 41652 Göteborg
Phone: 031-40 54 30
City: Gothenburg
Zip Code: 41652



related searches: Gryning Vård
Similar places near
Lillugglans BVC Lillugglans BVC 4 km Väldigt nöjd med Lillugglan BVC Fredriksdal. Lätta att kontakta och man får känslan a...
Comment on this business

to add Gryning Familjehem map to your website;