facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lillugglans BVC

Lillugglans BVC

About

"För kloka barn och deras föräldrar"



"Lilluglans BVC - barnavårdscentralen som ger det lilla extra för både barn och föräldrar.Vi välkomnar barn och föräldrar från hela Göteborg, till oss på Lillugglan Fredriksdal eller till våra andra "Lillugglor" på Lillugglan Heden eller Lillugglan Landvetter."
Address: Mölndalsvägen 77, 412 63 Göteborg
Phone: 0313803000
City: Gothenburg
Zip Code: 412 63



related searches: Vc ugglan, BVC Lillugglan Göteborg, BVC Mölndal, Ugglans Vårdcentral Fredriksdal BVC
Similar places near
BVC Din Klinik Barnavårdscentral Johanneberg Göteborg BVC Din Klinik Barnavårdscentral Johanneberg... 541 meter Jag besökte läkaren Ari Refaat och jag måste säga att det var den sämsta erfarenheten...
Gryning Familjehem Gryning Familjehem 4 km Välkommen till Grynings konsulentstödda familjehemsenhet. Grynings familjehemsenhet ...
Reviews
Väldigt nöjd med Lillugglan BVC Fredriksdal. Lätta att kontakta och man får känslan av att de verkligen bryr sig om sina patienter. Det är så här jag vill att en BVC-mottagning ska fungera. Vi har tyvärr fått byta BVC-sköterska några gånger pga att personal bytt mottagning eller fått nya uppdrag, men har alltid fått någon ny som vi varit lika nöjda med. Tack!
Var nöjd första månaderna men sen har det tyvärr känns stressigt när man är där. Svårt och få tid, olika sköterskor etc.
Har haft båda mina barn på lillugglan i Landvetter och jag är otroligt nöjd. All personal är fantastisk, de tar sig verkligen tid både för föräldern och barnet, lyssnar stöttar och hjälper till. De är alltid tillmötesgående och försöker hitta eller boka om tider osv. Kommer aldrig med pekpinnar eller hårda ord.
Så bra , hembesök och super professionalism
Så professionella i sitt bemötande ,jättebra tips och stöd som föräldrar. Dem tar sig tid och verkligen lyssnar till både mig och min partner samt vår bebis
Helt underbar personal som tog hand om både vår dotter och oss föräldrar. Helt nyrenoverade och trevliga lokaler!
Den bästa BVC jag någonsin varit i kontakt med! Helt otroligt proffsig och ödmjuk personal både läkare och sjuksköterskor. Har erfarenhet av andra BVC och det går inte ens att jämföra! Har fått så mycket ovärderliga råd och stöttning för våra två tjejer så det finns inte. De har dessutom en app där man kan få prata med en sjuksköterska med videosamtal för snabb rådgivning under kontorstider, funkar supersmidigt!
Jag blev lite diskret tipsad om att Ugglan är den bästa vårdcentralen i Göteborg av en sjuksköterska på Sahlgrenska så jag listade mig direkt där. Och hon hade rätt! Jag får alltid snabbt tider när det är akut, vänligt bemötande, professionella läkare som verkligen lyssnar. Jag rekommenderar verkligen denna vårdcentral.
Varning! Grymt besviken Oproffsigt och stressigt bemötande. listade mitt barn och trots att jag bytt till ny BVC ssk är det samma attityd. De verkar ha problem i personalen som drabbar mitt barn. Nu byter vi BVC och vårdcentral. Maria
Vi har bytt BVC och vill varna för Lillugglan. Låg kompetensnivå och väldigt illa bemötande ett flertal gånger från deras sköterskor.
Comment on this business

to add Lillugglans BVC map to your website;