facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Gula Villan

Gula Villan

About

Gulavillan Handen drivs av Kulturföreningen levande zon.
Medlemsskap kostar 25:-/år, sätts in på Plusgirokonto 45 94 29-7. Obs! Glöm inte att skriva ditt NAMN och din MEJLADRESS

Story

Gula Villan är ett allkulturhus i Handen, Haninge kommun. Under husets första decennium samsades konst/galleri-, teater- och musikverksamheter här, men under de senaste åren har mer och mer fokus riktats mot musikaliska uttryck. I Gula Villan finns två replokaler (för tillfället repar här fem eller sex band regelbundet), en inspelningsstudio, samt - inte minst - en scenlokal med angränsande kafé/serveringslokal för den öppna konsertverksamheten.

De öppna evenemangen sker oftast på fredag- och/eller lördagkvällar. I dagsläget bjuds det exempelvis på alternativ techno/elektronisk musik med både halv- och oetablerade DJs och liveakter, punk- och hardcorespelningar, reggaekvällar, gig med pop och rock ur indiesvängen, skivreleaser, flerdagarsfestivaler av olika slag samt konserter och festivaler på utomhusscenen sommartid. Med mera.

Gula Villan invigdes 1990 och har sedan dess drivits av Kulturföreningen Levande Zon (som bildades i Jordbro 1984). Medlemsskap kostar 50:-/år, sätts in på Plusgirokonto 45 94 29-7. Obs! Glöm inte att skriva ditt NAMN och din MEJLADRESS vid betalning. Som medlem har du yttranderätt på styrelsens öppna möten, samt rösträtt vid årsmötet. Dessutom gäller gratis eller rabatterat inträde för medlemmar vid vissa evenemang i Gula Villan under året.

Address: Folkparken 17, 136 40 Handen
City: Handen
Zip Code: 136 40



related searches: Gula villan handen age
Similar places near
Kulturparksfestivalen Kulturparksfestivalen 71 meter Kulturparkens föreningar välkomnar till dansbana,musik- och teaterscener, aktiviteter...
Haninge Fantasy Games Haninge Fantasy Games 755 meter Haninge Fantasy Games; brädspel, rollspel, figurspel, cosplay.
Hälsokonst Hälsokonst 5 km Hälsobefrämjanfe konst, skulptur, grafik, målningar o foto.Nästan all min konstnärlig...
Reviews
Rock and roll ! Coolt ställe där punk sitter i väggarna! Dave Grohl har lirat här!
Sunkigt men om man ska se punk så är det en perfekt miljö. Ölen är billig, banden är bra och folket är supertrevligt helt klar Nice!
Bästa musikscenen i Södertörn! Så mycket känsla i väggarna är svårt att hitta någon annanstans <3
Trevlig mötesplats att återkomma till när dom anordnar den årliga rockeventet
Mysigt ställe med live musik
Inte så mycket verksamhet längre..!! ??
Live musik från lokala förmågor
Gammal i gemet.. tar en smäll tar en smäll
Annonsplats för musik
Det var helt okej. Solsken.
Comment on this business

to add Gula Villan map to your website;