facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hälsokonst

Hälsokonst

About

Hälsobefrämjanfe konst, skulptur, grafik, målningar o foto.Nästan all min konstnärliga verksamhet har med hälsobefrämjande budskap att göra på olika sätt.

Story

Nästan hela mitt liv har jag arbetat med konstnärliga medel utöver mitt lönearbete som sjukvårdsbiträde , undersköterka sjuksköteraka , distriktssköterska och klinisk adjunkt. Jag anser att vårdarbete är konst, konsten att vårda och konsten att förebygga våra folksjukdomar , framför allt har jag arbetat med min konst mot tobaksbruk. Är även med i föreningen sjuksköterskor mot tobak. Konsten har stor betydelse i folkhälsoarbete på många olika sätt.
Jag har börjat min konstnärliga bana redan i gymnasietiden. Jag var med " Modern konst klubb" i Lappeenranta ,som Konstnärem Matti Rautio junior hade. Första samlingsutställning med vår grupp på lyceym .
I Sverige är jag med i Haninge Konstnärer sedan 30 år tillbaka och Konstnärs Alliansen Jag har haft flera utställningar på Galleri Kyrkskolan och flera andra gallerier i Stockholm. Jag har deltagit i Kulturstigen och Konstrundan under 20 år. Medlem i Suomi Art , deltagit i flera samlingsutställningar både i Sverige och Finland, och Indien Konstnärsalliansen, samlingsutställningar. Jag har atelje vid Galleri Kyrkskolan i Österhaninge.
Du kan nå mig via e post eller mobil.

Address: Klockarlötsvägen 26, 13691 Handen
Phone: 46704054301
City: Handen
Zip Code: 13691


Similar places near
Haninge Fantasy Games Haninge Fantasy Games 5 km Haninge Fantasy Games; brädspel, rollspel, figurspel, cosplay.
Gula Villan Gula Villan 5 km Rock and roll ! Coolt ställe där punk sitter i väggarna! Dave Grohl har lirat här!...
Kulturparksfestivalen Kulturparksfestivalen 5 km Kulturparkens föreningar välkomnar till dansbana,musik- och teaterscener, aktiviteter...
Comment on this business

to add Hälsokonst map to your website;