facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Gustavsbergs Vårdcentral

Address: Odelbergs Väg 19, 134 40 Gustavsberg, Stockholms Län, Sweden
Phone: 08-7187320
City: Gustavsberg
Zip Code: 134 40


Similar places near
Värmdö Vårdcentral Värmdö Vårdcentral 3 km Min 18-åriga dotter bokade tid för att få remiss till en önh-läkare. Hon har i flera ...
Reviews
Fruktansvärt bemötande på telefonen. Snorkigare personal får man leta efter. Gustavsbergs vårdcentral är under all kritik. Cheferna borde byta ut samtliga anställda bakom disken/i telefon.
Distriktssköterskemottagningen och Rehab har helt fantastisk personal, även de sköterskor som svarar i telefonen. Tyvärr så är de ST läkare jag kommit i kontakt med helt vidriga, en nedlåtande syn på patienten och många gånger är d e helt oförskämda, Jag har aldrig mött liknande arrogans
Har vid två tillfällen försökt få recept för allergimedicinen förnyat av vårdcentralen via 1177, vid båda tillfällena fick jag svaret av undersköterskan att den går att köpa receptfritt på apoteket. Tur det finns vårdval så man kan byta till mottagning med patientfokus.
Otrevligt bemötande , lyssnar inte, visar inte intresse när jag ska förklara varför jag vill uppsöka vård. Vill i princip bara lägga på telefonen. Inte att rekommendera. Så tråkigt då det i princip är den enda vårdcentral i närheten.
Går inte att boka tid via appen utan omeds att ringa och boka tid. Telefonkön är full... vad gör man?! Blir väl till att åka till akuten...
finns sällan tider trots att man ringer direkt när de öppnar. blir hänvisade till nacka närakut istället. Riktigt dåligt
Sköterskan säger att jag inte får beställa tid till läkare och att jag tar upp hennes tid i onödan är det så man svarar en patient?
Det finns SSK som sitter på glas rum att jag vill boka Akut tid för att för att undersöka varför jag hosta så läng tid, men hon vill inte boka in mig hon tycker att jag ska beställa host medicin från allt tid oppet. Sedan sa jag min lungorna låter mycket, jag vill läkare lyssna på det, då tog hon emot mig. Att här när jag prata med henne, jag tycker hon inte trevligt när jag frågar, ovälkomna patienter. Om jag inte har mycket problem jag komma inte till ni.
kvinnan som har ringt upp var extremt otrevligt, ingen viljan att hjälpa eller lyssna, det var verkligen den värsta telefonsamtal som jag har haft i mitt liv. Sådant personal måste få sparken..
Oerhört dålig. Extremt otrevligt bemötande när man ringer och kvinnan som man får prata med mer eller mindre idiotförklarar än. Försöker hitta alla lösningar förutom att få vård.
Comment on this business

to add Gustavsbergs Vårdcentral map to your website;