facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Värmdö Vårdcentral

Address: Fenix Väg 14, 134 44 Gustavsberg, Stockholms Län, Sweden
Phone: 08-410 63 110
City: Gustavsberg
Zip Code: 134 44


Opening Hours

Monday: 08:00 - 17:00
Tuesday: 08:00 - 17:00
Wednesday: 08:00 - 17:00
Thursday: 08:00 - 17:00
Friday: 08:00 - 17:00


related searches: Värmdö Vårdcentral provtagning, Gustavsbergs vårdcentral, Psykolog Värmdö Vårdcentral, Värmdö Vårdcentral måns Grundsten, VaccinationsGuiden, 1177 vaccination Värmdö, Gustavsbergs vårdcentral lediga jobb, 1177 Gustavsberg
Similar places near
Gustavsbergs Vårdcentral Gustavsbergs Vårdcentral 3 km Fruktansvärt bemötande på telefonen. Snorkigare personal får man leta efter. Gustavs...
Reviews
Min 18-åriga dotter bokade tid för att få remiss till en önh-läkare. Hon har i flera år haft stora problem med tonsillolitstenar. 2 läkare "bedömmer" att hon inte behöver få ngn remiss utan rekommenderar henne att ta en alvedon... Jag lyckas hitta en önh-läkare som inte krävde ngn remiss. Dennes bedömning är att halsmandlarna måste opereras bort. Remiss är ordnat för detta. Så uselt av Värmdö vårdcentral att inte lyssna på min dotter.
Bra alternativ till den större vårdcentralen i Gustavsberg.
Inte bra! Verksamhetschef vägrade lyssna på mig och förstå utan gav slasktdiagnoser som ibs. Nu har jag bytt läkare och vårdcentral bara på kort tid fått sjögren och endometrios 2 saker värmdö sa de va psykiskt. De finns jättebra läkare där men undvik få verksamhetschefen om ni kämpar med svåra sjukdomar. Hannskrev även i min journal att jag skulle läggas in på psyk.
Mycket bra vårdcentral och läkare. Bryr sig om sina patienter. Alltid hjälpsamma och försöker hjälpa till med det man behöver hjälp med.. går att få tag på en ssk som hjälper eller skickar vidare men aldrig att dom bara skickar vidare och inte återkoppla till ärendet.. tack att man äntligen fått en vc som ser till patientens behov.
De är alltid tillgängliga, är snabba på att svara, ringa tillbaka och erbjuda oftast generösa drop in-tider så att de som behöver träffa en läkare får göra det samma dag. Det råder en trevlig och lugn atmosfär på Vårdcentralen i Mölnvik, man känner sig alltid välkommen. Verksamhetschef Andrzej Sloma jobbar själv som läkare. Det gör att personalen har nära till chefen och att man har kortare besluts-vägar än många andra. Bra personal som brinner för att ge patienterna den bästa vården, vilket är mycket uppskattat. De verkar ha en stabil arbetsgrupp. Rekommenderar!
Livsfarlig dr ställde feldiagnos av sveda o värk, efter månader av återbesök på Vårdcentralen. Vägrade relevanta prover, trots allvarlig sjukdom. På Mörby kvartersakut kunde diagnos o prover tas vid första besökstillfället samt remiss till Huddinge sjukhus skickas.
Välordnad stor vårdcentral med disriktsläkare och distriktssköterskor. En separat del för provtagning, som drivs av KS. Ingen tidsbokning för provtagningen bara nummerlapp. Gratis parkering utanför men det krävs att man hämtar parkerinsbiljett i receptionen. Ofta är parkeringen full men det finns andra på gångavstånd.
Varför ha telefonen öppen för bokning av telefon återuppringning om VC inte planerar att ringa upp? Ringde och skulle bli uppringd 1 gång fre 28/6, 2 ggr Mån 1/1 samt 3 ggr Tis 2/7. Jag ska åka till närakuten nu! Byter VC
Rekommenderas inte. Blev behandlad som en "Svid och brännkärring" trots röntgenplåtar och scan. Planerar att byta vårdcentral. En manlig kraftigt överviktig kollega med exakt samma diagnos blev knäopererad inom en månad, medans jag blev tillsagd att gå ned i vikt. Vilket jag gjort, 26 kilo.
Det går enkelt att komma fram på telefon och få hjälp.tycker de är hjälpsamma när man ringer och har något problem
Comment on this business

to add Värmdö Vårdcentral map to your website;