facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Häckeberga

Address: 247 98 Lund
City: Lund
Zip Code: 247 98


Similar places near
FM Entreprenadkonsult AB FM Entreprenadkonsult AB 3 km Vi åtar oss projektledning inom bygg och anläggnings projekt, BAS-U uppdrag, Kontroll...
Hällestadljus Hällestadljus 12 km Vackra handstöpta ljus i många olika modeller.
Tvedöra Badplats Tvedöra Badplats 16 km Har endast kännedom om Tvedörasjön! Den är så charmig o lämpar sig utmärkt för vinter...
Hemtjänst Hemtjänst 17 km
Blå Himmel Blå Himmel 17 km
CrimeGarden CrimeGarden 19 km Kerstin Bergman och CrimeGarden erbjuder deckarkunskaper/expertis i alla former och f...
Resursakademien Resursakademien 20 km Er partner för utveckling & stöd?
Resursforum Resursforum 20 km Resursforum erbjuder familjebehandling och fördjupade anknytnings- och samspelsutredn...
Reviews
Ett måste. Så kreativt med så mycket färg och olika inrednings saker vilken miljö. Denna gång blev det bubbel men nästa får det bli ostron, vilken magnifik utsikt. Att bara slå sig ner i denna miljö gjorde verkligen intryck.
Mycket vacker miljö. Var inte inne och åt även om det förstås var möjligt.
Vackert slott med unik inredning. Personalen är otroligt serviceminded, man känner sig mycket bortskämd med att de tar ens väskor till rummet, serverar välkomnsdrink och lämnar praliner på rummet! 5-rättersmenyn med vinpaket var fantastiskt gott. Likaså frukosten. Fin miljö att promenera i. Har bara bra saker att säga med andra ord.
Fantastiskt vackert. Bara väggarna och inredningen värda ett besök. Även personalen mycket bra. Dock ett stort minus för maten som inte höll sig inom de önskemål vi i förväg meddelat. Även vinerna en missräkning.
En magisk upplevelse med både Afternoon Tea och fin konst, strålande service även för hunden men behållningen är ändå det olika rummens interiörer som i samklang med naturen utanför slår en med häpnad!
Helt fantastiskt slott med härliga omgivningar och väldigt speciell inredning. Trevlig personal!
En otroligt häftig upplevelse. Mycket annorlunda inredning. Väldigt fina och bekväma rum. Maten helt magisk särskilt tillsammans med vinpaketet. Enda minuset var alla olika lite för starka dofter .
Fantastiskt ställe. Mycket fina och trevliga rum. Omgivningen helt fantastiskt. Maten och vinet därtill suveränt gott.
Mitt i Häckeberga, 5 min från Genarp, ligger detta fantastiska hotell som förutom med sin övernattningslyx lever upp till ägarna, The Norrmans, tag line Less Ordinary med sin oförglömliga bar- och restaurangupplevelse. Verkligen förförande på alla sätt! Detta var första gången av många!Tidpunkt för besökVardag
Underbart slott för en weekend upplevelse med frun. Vacker slott med mycket häftig inredning och ligger i ett naturskönt område. Det bästa med hela helgen var den underbara maten och den fantastiska drycken till.
Comment on this business

to add Häckeberga map to your website;