facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hästkällaren

Hästkällaren

About

Hästsportbutik försäljning av rid och travsport artiklar

Story


Vi befinner oss på afvelsgärdevägen 31 på baksidan av Hotell/Vandrarhemmet,källarplan som vetter mot klrks paddock

Address: Afvelsgärdevägen 31, 37163 Lyckeby, Blekinge Län, Sweden
Phone: 0728533057
City: Lyckeby
Zip Code: 37163


Similar places near
MAXI ICA Stormarknad, Karlskrona MAXI ICA Stormarknad, Karlskrona 1 km Stor ICA-affär med stort och bra sortiment. Här finns även en bra chark. Butiken är r...
Skofynd Lyckeby Karlskrona Skofynd Lyckeby Karlskrona 1 km Fantastisk service. Stor kunskap hos personalen. Stort utbud av skor inom mitt intres...
Grilltältet Grilltältet 3 km Trevlig personal och bra utbud. Rekommenderas för alla som vill ha en skyst kött bit ...
MoccaZino MoccaZino 6 km Ett mysigt lite café med goda räksmörgåsar och småkakor. Tårta och semlor. Pajer, bur...
Reviews
Så nöjd! Köpte en huva som var 20% billigare här än hos alla andra, den kom dessutom hem efter 3 arbetsdagar och satt som en smäck!
Så fint bemötande och service. Jag är återkommande kund sedan ett par år och har bara gott att säga.
Var tvungen att ge 1 stjärna, minus fanns inte. Efter att ha försökt få kontakt i månader för att fel vara kommit sände vi åter så att vi åtminstone fick ett returkvitto. Klarna skickar den ena räkningen efter den andra och dyrare blir de för var gång. Det känns mycket oseriöst när man inte på något vis kan komma i kontakt med företaget. Undrar hur många hästtjejer/kilar som blir lurade här. Kommer att avråda alla att handla här tills motsats är bevisat.
Dålig service har försökt returnera varor från ett köp i januari ingen kontakt, retursedeln fungerar inte, svarar inte på mail,sms eller på telefon. Vill varna alla för Hästkällaren, handla inte av dem!
akta er för Hästkällaren. Jag och en vän har blivit totallurade. Anmälan till ARN är gjord och jag hittade tre andra lurade kunder på hästnet. Vi har har beställt varor som var felaktiga sen får vi inte returnera. Ägaren har ingen kundkänsla och vi har ALDRIG BLIVIT SÅ DÅLIGT BEHANDLADE av ett företag, någonsin. Vi kommer att samla fler anmälningar mot företaget för man får inte göra husomhelst. Vi har ett samlat bevismaterial. ALDRIG MER HÄSTKÄLLAREN!!!!!!!! som svar till ägaren! SLUTA BLOCKA FOLK PÅ FACEBOOK SOM SKRIVER NEGATIVT OM ER! NI KAN INTE HITTA MIN BESTÄLLNING? ELLER HUR? Ni får sluta lura folk, jag tog kontakt med kunden nedan Nathalie, hon har blivit lurad , precis som jag!
Har fortfarande inte fått mina varor efter tre månader. Inte fått varken förklaring, ursäkt eller kompensation. Blåljuger om leveransen och skyller på DHL. Svarar inte varken i telefon, via sms eller e-post. Helt oseriösa! Har aldrig varit med om maken om något så dåligt och helt i onödan.
Betalat men inte fått några varor. Går inte att komma i kontakt med dom heller så vet inte när eller om jag kan få tillbaka några pengar. Kommer aldrig mer köpa en endaste grej till av dom!!!!
Så dålig service! Här försök nått dem i flera veckor utan svar. Jag har ringt och mailat flera gånger och ingen bryr sig. Så dåligt!
Vill åxå ge minus stjärnor!!! Får ingen kontakt med företaget när jag nu vill retunera
Har beställt ett par gånger och även gjort en retur på en vara. Har funkat bra utan problem.
Comment on this business

to add Hästkällaren map to your website;