facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for MoccaZino

About

På www.moccazino.se säljs kafferostmaskin för dig som vill rosta ditt egna kaffe, även råkaffe m.m

Story

Rostar du ditt kaffe själv? Moccazino säljer GeneCafe kafferostmaskin samt råkaffe till dig som vill bjuda dina vänner på nyrostat kaffe.
Läs mer på vår hemsida om tips på hur du ska rosta m.m.
Här kommer vi presentera nyheter, tävlingar och berättelser om kaffe och maskiner därtill. Besök gärna vår webshop för att finna ditt favoritkaffe!

Address:
Phone: +46731014142
City: Lyckeby


Similar places near
Hästkällaren Hästkällaren 6 km Så nöjd! Köpte en huva som var 20% billigare här än hos alla andra, den kom dessutom ...
MAXI ICA Stormarknad, Karlskrona MAXI ICA Stormarknad, Karlskrona 6 km Stor ICA-affär med stort och bra sortiment. Här finns även en bra chark. Butiken är r...
Skofynd Lyckeby Karlskrona Skofynd Lyckeby Karlskrona 7 km Fantastisk service. Stor kunskap hos personalen. Stort utbud av skor inom mitt intres...
Grilltältet Grilltältet 8 km Trevlig personal och bra utbud. Rekommenderas för alla som vill ha en skyst kött bit ...
Reviews
Ett mysigt lite café med goda räksmörgåsar och småkakor. Tårta och semlor. Pajer, burritos. Självbetjäning av kaffe och te. Trevlig personal. Okej priser. Ett lekrum för småbarn. WC.
Rätt mysigt litet ställe.Mat: 4/5
Torraste bullen jag ätit i mitt liv, skulle kunna tro att den legat där i några dagar.
De sämsta räksmörgåsar jag ätit i hela mitt liv! Smaklösa, hårda, förmodligen från konservburk, lägat i aladåbgele. Tråkigt lokal, men trevligt med varierande stil på möblerna.
Märklig upplevelse. Och charmig. Tänk Domus-fik -78. Med en punkare i kassan. En gammal dam - inget märkligt. Flickan i kassan på ett modernt fik - inte ett dugg udda. Utbudet, möblemanget, färgerna, smulorna på stolsdynorna...... som en tidsresa. Vilket har en viss charm. Och det jag uppskattade mycket utöver den rara tjejen i kassan - killen som inte riktigt var som alla andra men fick sitta med. Vara med. Upplevelsen var värd det tråkiga Domus-fikat.
Beställde två pajer. Vi fick in sådana pajer från findus som finns i frysdisken. Att betala 250kr för det är ett skämt
Deras Wienerbrödslängder kallades "Kungskaka" & höll världsklass på 70-talet senast jag var där! Gör gärna ett besök igen - när jag befinner mig i Sverige! Var så säker!!!
Jätte mysigt café, goda räkmackor, trevlig personal , fint ställe när man varit o handlat.
Mycket dåliga och gamla päron biskvier. Maka med blött bröd. Dyrare än de andra konditorier. De var inte trevligt. Aldrig igen.
Tråkig lokal och det jag fikade på var sådär. Inte mycket att välja på.
Comment on this business

to add MoccaZino map to your website;