facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hamburgarprinsen

Address: Rosengatan 5 , Sundbyberg 172 70, AB, SE
Phone: +46 8 29 90 05
City: Sundbyberg
Zip Code: 172 70


Opening Hours

Monday: 10:30-20:00
Tuesday: 10:30-20:00
Wednesday: 10:30-20:00
Thursday: 10:30-20:00
Friday: 10:30-20:00
Saturday: 11:30-20:00
Sunday: 11:30-20:00


related searches: Hamburgarprinsen sundbyberg age
Similar places near
McDonald's McDonald's 121 meter Vanligt McDonalds med deras burgare som görs med 20% kärlek. Ser aldrig som bilderna ...
O'Learys O'Learys 166 meter ingen koll på sin ljudanläggning. Gick hit för att titta på en AIK-match och de har e...
Phil's Burger Phil's Burger 238 meter Phils håller alltid en hög kvalite varje gång jag äter där. Personal trevlig och bjud...
Texas Longhorn Texas Longhorn 250 meter Mysig atmosfär, maten var lite torr men annars var allt gottMat: 4/5
Afamia Afamia 588 meter Goda pizzor. Det här är derasfamiljepizza Hawaii...
McDonald's McDonald's 3 km Olidligg varmt. Långsam service. Och p böter på 600 kr. Gå inte dit
Reviews
Har ätit på Hamburgarprinsen ganska många gånger, och jag kan väl sammanfatta det som att din upplevelse helt kommer påverkas av vilken hamburgare du tar. Vissa är inte goda alls, medan vissa drömmer jag om på nätterna. Jag provade deras största hamburgare, Godzilla, och jag tyckte det var betydligt mindre mat än jag hade förväntat mig. Skulle dock säga att deras Godzilla och King Kong är menad mer som en kul grej snarare än ett seriöst försök till en god hamburgare. Goda pommes, trevlig personal och inte överdrivet dyrt. Tänker gå hit igen!
Trevlig personal! Bad om tryffelhamburgare och de fixade det trots att det inte finns på menyn. Blev inte riktigt som jag hade tänkt mig men tycker att det bra att de försökte!
En väldressad hamburgare helt i min smak. Köttet precis rätt, goda tillbehör och stort utbud av variationer. Rent och fräscht samt proffsig personal och en utmärkt kock. Vad mer kan man önska sig? Rekommenderas!
Goda hamburgare, jättegod BBQ sås Helt acceptabel restaurang
Väldigt trevligt ställa att luncha på, maten är vällagad och stora portioner för den som är hungrig. Ett plus för den trevliga personalen som på alla sätt och vis gör vistelsen angenäm.
Saftiga burgare dock saftiga priser
Finns nog inget dåligt att säga om detta ställe. Har besökt detta ställe sen 2014 och jag fortsätter att bli förundrad över hur god mat man kan få för lite mer än en hundralapp. Rekommenderas mycket varmt utav mig och alla mina vänner :
Håll er till hamburgarna. Vad ni än gör - beställ inte kebabsalladen! Trist och tråkigt kebabkött på en bädd av gröna blad dekorerat med ett par ynkliga tomatbitar. Riktigt trist. Sallad behöver inte bara bestå av gröna blad. nästan 100 spänn är på tok för mycket för det här skräpet.
Hamburgarprinsen Sundbybergen Jalapeneo burgare med jalapeñodressing Många har pratat om kedjan och den har bra omdöme Jag tycker dock att dem inte lever upp till ryktet Brödet är bra och dressingen har fin och trevlig hetta Köttet är av högrev men jag saknar saftighet. Stekyta är bra. Men utan saftighet en så försvinner väldigt mycket smak Pommes var bra. Bra crisp och bra saltat Priset ligger ganska bra till. 109kr för hela menyn, så man betalar inget överpris till vad man får
Blev verkligen positivt överraskad! Har blivit ett favoritställe. Deras hamburgare och snacks är så goda! Bra glass till efterrätt Riktigt vill ställe och personalen är trevliga.
Comment on this business

to add Hamburgarprinsen map to your website;