facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for O'Learys

"Välkommen till O'Learys Sundbyberg - Vi stänger den 7 juli!"
Address: Järnvägsgatan 32 , Sundbyberg 172 35, AB, SE
Phone: +46 8 445 09 19
City: Sundbyberg
Zip Code: 172 35


Opening Hours

Monday: 16:00-22:00
Tuesday: 16:00-23:00
Wednesday: 16:00-23:00
Thursday: 16:00-23:00
Friday: 11:00-01:00
Saturday: 12:00-02:00
Sunday: 12:00-22:00


related searches: o'learys sundbyberg dödsfall, O learys sundbyberg restaurant menu, O learys sundbyberg reviews, O learys sundbyberg photos, o'learys stockholm, o'learys mall of scandinavia, o'learys menu, o'learys öppettider
Similar places near
Texas Longhorn Texas Longhorn 94 meter Mysig atmosfär, maten var lite torr men annars var allt gottMat: 4/5
The Public The Public 163 meter Bra mat, mysig uteservering och trevlig personal.
Hamburgarprinsen Hamburgarprinsen 166 meter Har ätit på Hamburgarprinsen ganska många gånger, och jag kan väl sammanfatta det som...
Restaurang & Pub Tre Bröder Restaurang & Pub Tre Bröder 173 meter God Mat och dryck till rimliga priser
McDonald's McDonald's 3 km Olidligg varmt. Långsam service. Och p böter på 600 kr. Gå inte dit
Reviews
ingen koll på sin ljudanläggning. Gick hit för att titta på en AIK-match och de har extremt högt ljud från en DIF-match som stör ut. Personal och ledning klarar inte av att lösa detta och lägger mycket energi på att på försvara detta. Blir riktigt otrevligt/olustigt. Snacks kom efter 20 min. Maten är fortfarande inte här efter 40. Vad hände med som skulle bli en trevlig vardagskväll? Sista gången jag går hit.
Fick en superbra vegetarisk burgare med massa halloumi när jag bad om det, toppen
Hamburgare är inte bland de bästa men jag och min familj med en bäbis har gillat stället ändå. Det var lite österländsk musik som vi inte är vana vid men det Barbra rytm som bäbisen glatt dansade till : trevlig personal, och inte trångt. Det vara bra utbud med sallad, kaffe och kakor till kaffet.
Mycket sympatisk och trevlig personal + väldigt god mat. Men bäst av allt var den trevliga servitrisen som serverade och inget tjat om att lämna stället som dom gör på tex. Tigern på hornsgatan fy fan för sådana personer vakten men stort tack till den trevliga servitrisen!!!!
VARNING! Har varit ganska okej tidigare men nu är det helt värdelöst! Besvikelsen när man får vänta på sin mat i 45 minuter för att få varsin hamburgare som är torr och knappt varm. Förutom att hamburgaren var rent av äcklig saknade min blue cheese och min sambos hamburgare syltad lök. Vi påpekade att det inte smakade något vidare samt att ingredienser saknades till den sävliga servitören som "skulle se vad han kunde göra". Tre tuggor på en hamburgare och 400:- fattigare gick vi därifrån hungriga. Jag kommer aldrig sätta min fot där igen.
Det här är inte bra. Burgarna blir mindre för varje år och servicen sämre!? Tyvärr så håller standarden inte högre än att McDonalds som ligger väggen intill blir en giftig konkurrent... Shape up!
Fick bearnaisesås som var skuren. En pöl av äcklig gegga. Hur den hamnade på tallriken är ett mysterium, då det kräver att alla kockar och serveringspersonal abdikerat. Väl ute i det öppna påpekar jag för serveringspersonalen att bean är skuren och att köket kan få tillbaks den. Resultat? Ingen ursäkt. Ingen ny bea.
Extrema väntetider. Lunch ”a la carte” burgare på lunchmenyn pga köket. Kvällstid pga utebliven service, även när det inte är så många gäster... Maten, när man väl får den, är däremot lite bättre än genomsnitts-O’Learys. Plus för att personalen anstränger sig i obalansen.
Jobbar i Sumpan är här ofta både lunch och kväll, dem är jätte trevliga och maten är Riktigt bra. Nu äter jag oftast fisk på lunchen och deras kött från grillen på kvällen, men måste testa mer.
Efter att vårt sällskap betalat notan och servitrisen är ok så stannar jag och en kompis kvar och tar en öl till. Sen är det plötsligt flera obetalda öl på notan. Smart sätt att göra att jag aldrig kommer besöka er igen för 150kr
Comment on this business

to add O'Learys map to your website;