facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Haninge Trafikskola

Haninge Trafikskola

About

I våra ljusa och trevliga lokaler kan vi erbjuda dig som vill ta körkort en säker och effektiv utbildning. Alla våra lärare har flera års erfarenhet från trafikskolor i Stockholm och kan skräddarsy en utbildningsplan som passar just dig.



"Haninge Trafikskola är en väletablerad trafikskola som grundades 2009.Vi utbildar dig som är nybörjare och vill ta körkort på ett säkert, effektivt samt prisvärt sätt. Välkommen till oss."
Address: Marinens Väg 30, 136 40 Handen
Phone: 08-777 20 10
City: Handen
Zip Code: 136 40


Opening Hours

Monday: 09:00 - 17:00
Tuesday: 09:00 - 17:00
Wednesday: 09:00 - 17:00
Thursday: 09:00 - 17:00
Friday: 09:00 - 13:00


related searches: Tyresö Trafikskola, Farsta Trafikskola, Trafikverket, Globen körskola, Trafikskola Online
Similar places near
LH Trafikskola AB LH Trafikskola AB 407 meter Otroligt imponerad över hur duktiga, pedagogiska och hjälpsamma trafiklärarna på LH ä...
Reviews
De hade allt jag behövde för att klara körkortet på ett smidigt sätt under min 3 veckors intensiv kurs. Anil var en otroligt bra lärare och var alltid väldigt lugn och Sibel hjälpte mig bokningar av lektioner och uppkörning vilket gjorde att jag inte behövde tänka på det mycket alls. Alla är super trevliga och bryr sig verkligen om dig som elev. Om ni ska ta körkort ska ni gå till Haninge Trafikskola utan tvekan. Jag är otroligt glad att jag gjorde det!
Kört på flera körskolor runt om i landet. Men tycker Haninge Trafikskola varit bäst. Jag hade Daniel som lärare och rekommenderar honom starkt, men tvekar inte att de andra lärarna är lika bra. Bra bemötande och kunniga. Samt en receptionist som är väldigt flexibel och trevlig. Kände mig alltid trygg med haninge trafikskola, är man nervös eller osäker så blir man alltid peppad efter en lektion hos dem! För 2 veckor sedan klarade jag äntligen körkortet och det är definitivt tack vare deras hjälp som jag lyckades tillslut.
Comment on this business

to add Haninge Trafikskola map to your website;