facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for LH Trafikskola AB

LH Trafikskola AB

About

Välkomna till oss!
Körkortsfabriken blir nu LH Trafikskola AB

"Ditt körkort i Handen"



"LH Trafikskola AB.Vi är din trafikskola i Gubbängen.Till oss kommer du som elev för en kvalitativ och rolig utbildning som präglas av engagemang och lust. Vi strävar alltid efter att göra lärandet lustfyllt och vår målsättning är att du blir en trygg och medveten förare."
Address: Poseidons gränd 7A, 13646 Handen
Phone: +468394549
City: Handen
Zip Code: 13646


Opening Hours

Monday: 09:00 - 17:00
Tuesday: 09:00 - 17:00
Wednesday: 09:00 - 17:00
Thursday: 09:00 - 17:00
Friday: 09:00 - 12:00


related searches: Trafikskola Haninge, Trafikskola Johanneshov, Trafikskolan, Söder trafikskola, Trafikskola thailändska, Provlektion körkort, Digital körskola, My Driving Academy Umeå
Similar places near
Haninge Trafikskola Haninge Trafikskola 407 meter De hade allt jag behövde för att klara körkortet på ett smidigt sätt under min 3 veck...
Reviews
Otroligt imponerad över hur duktiga, pedagogiska och hjälpsamma trafiklärarna på LH är! Jag tog 17 lektioner med fantastiska Johan +1 lektion med Mårten för att Johan var borta och Inte bara att varje lektion var otroligt givande, det var även sjukt trevligt att få köra med Johan för att han är så skön. Osäker på om jag hade varit så säker i trafiken som jag är idag utan LH!! Johan är en riktig stjärna. Inte bara en fantastisk trafikläraren, utan en grym livscoach haha. Körkortet är mitt tack vare er, så tack som fan för allt!
Bästa Trafikskolan ni kan hitta! Jag klarade både teorin och uppkörningen på första försöket. Alltid ett varmt och proffsigt bemötande från alla lärarna. All eloge till Mårten, han va alltid lugn och trygg och peppade mig när jag blev för självkritisk. Det var ingen press på att jag behövde ta ett visst antal lektioner, utan utbildningen kändes verkligen anpassad efter mig. Kan varmt rekommendera! Tusen tack
Jag tog några extra lektioner hos LH Trafikskola för att komplettera min privata körning, vilket lyfte mina praktiska kunskaper och idag har jag körkort! Jag körde med den helt fantastiska läraren Mårten som inte bara är kunnig, tydlig, pedagogisk och lyssnar till ens behov, utan även är så trevlig och aldrig fick mig att känna mig dålig vid misstag. Mårten och LH rekommenderas varmt!
LH Trafikskola är den bästa!! Alla lärare där är supertrevliga. Jag körde med Johan och kan rekommendera att köra med honom så mycket!! Han är väldigt lugn även i de stressigaste situationerna och man känner sig alltid trygg med honom. Dessutom hade vi alltid SÅ kul och jag såg fram emot varje lektion vilket gjorde att ta körkortet mycket lättare! Klarade både teoriprov och uppkörning på första försöket med manuell bil tack vare LH och Johan!
Varm rekommenderar LH trafikskola! Jag hade Johan som min lärare och klarade uppkörningen i Farsta på första försöket tack vare han, super bra lärare, trevlig, rolig och pedagogisk. Jag tog 20 lektioner med Johan från att inte veta nånting till körkortet med en manuell bil, jag kan verkligen inte vara mer tacksam. Jag hade också en lektion med Mårten och en lektion med Jens vilket hjälpte jättemycket! Super professionella allihopa och de vill verkligen hjälpa dig för att su ska klara allt. Personligen såg jag fram emot varje lektion för att man fick lära sig så mycket varje dag. Jag kan inte vara mer tacksam för era fina insatser och önskar er det bästa, ni kommer alltid att ha en plats i mitt hjärta! Med vänlig hälsning, Claudio V
Gjorde min AM-utbildning här. Bra teoretisk genomgång, alla de viktigaste momenten gicks igenom även om det krävs att man läser själv vid sidan av. Peppande lärare med tålamod vid körmomenten som pekade ut detaljer tills de satt. Väldigt nöjd.
LH trafikskola är med sina kompetenta, lugna och tillmötesgående lärare det självklara valet av trafikskola när du ska påbörja din väg mot körkort. Jag hade inte övningskört på tio år och hade dåliga erfarenheter av tidigare trafikskolor, vilket resulterade i att jag från början var väldigt nervös inför vad som komma skall. Till att börja med vill jag ge ALL eloge till min fantastiska handledare Mårten som lyssnade och bemötte mig och min nervositet på bästa möjliga sett. Hans pedagogiska och trygga lärande, både praktiskt men också genom samtal gjorde att jag kände mig mer och mer säker som bilförare. För några dagar sedan hade jag min uppkörning och klarade det på första försöket. Med det sagt hade jag ALDRIG klarat det utan Mårtens pepp och uppmuntrande ord under hela vår process. Körkortet är nu mitt tack vare dig, evigt tacksam för det. Stort tack Mårten och alla lärare på LH för den här tiden, ni är grymma!! Det finns bara en trafikskolan och det är LH!
Kan verkligen rekommendera LH Trafikskola! Här kan du räkna med ett varmt och öppet mottagande och pedagogiska, lyhörda lärare. Jag landade på ca 20 lektioner och klarade körprovet på första försöket! Tack Johan för all pepp :
Otroligt med nöjd med LH Trafikskola. Körde med Mårten, tog cirka 8 veckor från att inte suttit bakom ratten på mer än 10 år till godkänt prov. Väldigt bra med stor variation och kreativet på lektionerna det gjorde hela utbildningen mer relevant och roligare. Stort tack!
Jättebra trafikskola, rekommenderar starkt! Jag har under 2 månader kört med LH trafikskola med paket på ca 17 körlektioner. Alla lärare är verkligen så trevliga, pedagogiska och tillmötesgående. Tack vare LH trafikskola klarade jag uppkörningen på första försöket! Stort tack till er, ni alla är grymma
Comment on this business

to add LH Trafikskola AB map to your website;