facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hatoba

Address: Hyllie Boulevard 19 , Malmö 216 23, M, SE
City: Malmö
Zip Code: 216 23



related searches: hatoba dc, tripadvisor sushi restaurant, karma sushi tripadvisor
Similar places near
Chill Out Chill Out 3 km
Sushido Sushido 4 km
Sushibaren Sushibaren 4 km Råvarorna är bra men riset är kylskåpskallt. Jag påtalade detta och då bad de mig kän...
Slimfood Slimfood 4 km Stället är rätt ocharmigt men det går utmärkt med take away. Blev två pokebowls. Bety...
ChillOut ChillOut 4 km
Kohai Sushibar Kohai Sushibar 4 km Trevlig personal, ligger lite bredvid triangeln och väldigt svårt med bil. Inte så my...
Restaurang Hai Restaurang Hai 4 km Alltid fantastiskt god mat, trevlig atmosfär och underbar personal
Hashi Hashi 4 km Sådär. Har ätit mycket godare.
Sumo Sumo 5 km Bästa sushiställe i Malmö. Mat och service i världsklass. Går ej o beskriva hur gott ...
Izakaya Koi Izakaya Koi 5 km God mat och rejäla portioner. Trevlig uteservering på Lilla Torg som är "the pla...
Gerege Gerege 5 km 120kr för dagens + salladsmeny med flera goda koreanska sallader, inkl. autentisk Kim...
Miyagis Miyagis 5 km Bra lunchställe! Högt tempo och fräsch mat med jämn kvalitet. Också bra lunchsushi. T...
Kagami Kagami 5 km
Sachi Sushibar Sachi Sushibar 6 km Sushin på den här restaurangen är helt enastående! Fisken är färsk, riset är perfekt ...
Asuka Asuka 6 km Jag kommer ofta hit för deras Ramen och Udon. Väldigt gott och fina råvaror. Supertre...
Reviews
Ok sushi men smakade inte så frisk tyvärr, de hade färdiglagad de innan. Man fick vänta på sin talrika utan nr,- tyckte lite rörigt når man själv ska komma att ta sin egen talrik utan man vet vem är vems. Inte så snygg uppläggning på talrik heller.
Extremt dålig service. Maten slängs upp på tallriken och därefter ut på bordet. Man får inget svar när man frågar vems mat det är. Det leder till att alla kunder pillar på alla tallrikar som kommer ut för att se vems mat det är. Känns inte så bra mitt i den här pågående pandemin. Helhjärtat och överlägset den sämsta sushirestaurangen vi varit på.
Maja som tog emot vår beställning var supertrevlig och hjälpte till så allt blev perfekt.Mat: 4/5
Testade Hatoba på Jägersro centrum. Restutangen är ny, ren och fräsch. Bilden ni ser på bilden kostar 129kr. Sushi bitarna smakade bättre än många ställen i Malmö. Bra kundmottagande och service.
Riktigt tråkigt att betala för sushi som legat en hel dag. Riset va torrt och fisken vågade man ju knappt äta. Inte konstigt att det tar dem 5 min att ”göra” sushin när allt de gör är att plocka fram färdiggjord.
Blev mycket irriterad igår när jag väntade på min sushi, efter 15 min gick jag fram och frågade om tallriken som stod framme var min. Det visar sig att tallriken som jag stirrat på i en kvart var min hela tiden, jag trodde att det var någon annans eftersom de inte hade ropat upp min rätt. Tidigare när jag beställt take-away har de alltid ropat upp rättens namn eller mitt namn men den här gången skulle man tydligen gå fram själv och fråga. Väldigt dåligt att de inte kunde ropa som de annars brukar göra, min sambo som beställde mat på en annan restaurang fast på samma ställe hade redan ätit upp sin mat när jag kom. När jag skulle hämta min mat frågade jag personalen som gjort maten ifall de inte brukar ropa när det är färdigt, fick som svar: "du vill ta med?", "nej jag undrar om ni inte brukar ropa?", sedan ignorerade de mig eftersom de inte förstod vad jag sa. Är det så man behandlar sina kunder?? Man ignorerar dem om man inte förstår vad de säger? De kunde hämtat kvinnan i kassan så kunde hon pratat med mig men nej det besvärade dem sig inte med att göra. Gillar er sushi men tänker inte gå hit mer då kan jag kan gå till andra ställen som behandlar sina kunder bättre!
Bara ungdomar bakom disken som stod o glodde i sina mobiler och ignorerade att jag stod och ville beställa. Var tvungen att ropa flera gånger och redan här bådade det illa.. Måste vara nya 'ägare'; plötsligt kostade allt extra, kunde inte få byta ut någon maki eller få lite extra wasabi utan att det ska kosta, som jag brukar. Det blev onödigt dyrt och jag blev en missnöjd kund som ni nu förlorat. Ni kan köra upp era 15 kr för extra wasabi där laxen inte simmar. Usch!
Sämsta upplevelsen jag har haft på länge. Beställningen som jag alltid brukar beställa ville de inte göra. Ingen förklaring bara en väldigt sur uppsyn är skrek högt nästa! Kände som att jag skulle handla hos soupnazi referens Seinfeld ni som vet ni vet
Utspädd soja, onödigt dyrt för vad man får, sushin går genast sönder, pinnarna är alldeles för tjocka och ingefäran smakar som den man köper inlagd på coop. Noll tuggmotstånd. Om du ändå tänker spendera 100+ på en lunch, gör dig själv en tjänst och ta det nya sushistället på emporia eller något annat.
Beställde Take away. Under 1 min fick min beställning. Lite underligt enligt mig. Hemma smakte jag anledningen. Det smakade som sushi box man köper i supermarkedet. Inte färskt، risen var så dåligt att det inte gick att äta maki inte det klassiska، klassiska Maki var svårt att tugga osv. Det var förste och sista gången jag handler där.
Comment on this business

to add Hatoba map to your website;