facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Miyagis

"Sushi & Poké Bar"
Address: Centralplan , Malmö , M, SE
Phone: +46 40 798 40
City: Malmö



related searches: Moyagi Malmö
Similar places near
Izakaya Koi Izakaya Koi 413 meter God mat och rejäla portioner. Trevlig uteservering på Lilla Torg som är "the pla...
Kagami Kagami 633 meter
Rose Garden Rose Garden 663 meter
Sumo Sumo 732 meter Bästa sushiställe i Malmö. Mat och service i världsklass. Går ej o beskriva hur gott ...
Gerege Gerege 751 meter 120kr för dagens + salladsmeny med flera goda koreanska sallader, inkl. autentisk Kim...
Asuka Asuka 1 km Jag kommer ofta hit för deras Ramen och Udon. Väldigt gott och fina råvaror. Supertre...
Restaurang Hai Restaurang Hai 1 km Alltid fantastiskt god mat, trevlig atmosfär och underbar personal
Sachi Sushibar Sachi Sushibar 1 km Sushin på den här restaurangen är helt enastående! Fisken är färsk, riset är perfekt ...
Hashi Hashi 1 km Sådär. Har ätit mycket godare.
Kohai Sushibar Kohai Sushibar 1 km Trevlig personal, ligger lite bredvid triangeln och väldigt svårt med bil. Inte så my...
Slimfood Slimfood 2 km Stället är rätt ocharmigt men det går utmärkt med take away. Blev två pokebowls. Bety...
ChillOut ChillOut 2 km
Sushido Sushido 2 km
Sushibaren Sushibaren 2 km Råvarorna är bra men riset är kylskåpskallt. Jag påtalade detta och då bad de mig kän...
Chill Out Chill Out 3 km
Hatoba Hatoba 5 km Ok sushi men smakade inte så frisk tyvärr, de hade färdiglagad de innan. Man fick vän...
Reviews
Bra lunchställe! Högt tempo och fräsch mat med jämn kvalitet. Också bra lunchsushi. Trevlig personal. Bao bunsen som micras och inte ångas kan man hoppa över. Svåra att äta utan att kladda ner sig helt.
Har testat deras yakinuku. Biffen var seg och smakade inte lika bra som den gjort på andra restauranger. Beställde en bowl men fick en tallrik deras terminologi men det gjorde inte så mycket då de är ganska lika.
Alltid lika gott. Yakiniku är . Plus detta är dotterns favorit sushi specifikt lax nigiri. Trevlig personal och bra service.
Fräscht och gott, även för den som inte äter rå fisk. Käkade sushi med Yakiniku.
Riktigt bra sushi. Väldigt generöst med både ingefära och wasabi. Dessutom det enda sushiställe där jag fått två sojaburkar när jag köpt mer än tolv bitar. Kommer definitivt att handla där fler gånger.
Inget speciellt, smakar som sushi ska smaka dock inget ställe jag hade planerat en dejt. Detta beskrivs bäst som en takeaway ställe eller lunch på jobbet. Restaurangen ligger på en food court och själva inredningen är tråkig och ger ingen riktig känsla eller atmosfär. Går göra fint med bra inredning, ett exempel är akvarium och levande bakgrundsbilder osv. Maten är ok och rekommenderas.
Älskar maten här. Jätte snäll människa som gör maten också
Visst fräscht, och delvis snyggt. Men för tungt kompakt ris, sega sjögräs, tråkig rak crabstick-bit på en nigiri, omeletten var för äggig, sådär god Miso-soppa... För det höga priset behöver de prestera mer. Jag känner mig helt snuvad på en god sushi-lunch.
Överlag överpris i förhållande till kvalitét. Undantag happy hour men när den tiden går ut under tiden man står i kön och personalen inte gör undantag så finns det mycket bättre sushiställen inom 500 m. Där personalen faktiskt har social kompetens och kan göra bra sushi. Edit: ägaren har letat upp mig efter denna recension och skickat ett direkt lögnaktigt, snurrigt och hotfullt meddelande för att visa prov på sin sociala kompetens... Riktigt skrämmande beteende i mitt tycke! Definitivt inget ställe som jag återkommer till eller rekommenderar till någon någonsin.
Testade deras poké bowls. Mycket gott, stora bitar av fräsch fisk i perfekt portionsstorlek till vettigt pris. Som toppen på allt var allt upplagt snyggt med lagom chilimajonnäs. Rekommenderas varmt.
Comment on this business

to add Miyagis map to your website;