facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hemmakväll

"Godisbutikskedja"
Address: Sturegatan 1 , Sundbyberg 172 31, AB, SE
Phone: +46 8 29 70 43
City: Sundbyberg
Zip Code: 172 31


Opening Hours

Monday: 11:00-22:00
Tuesday: 11:00-22:00
Wednesday: 11:00-22:00
Thursday: 11:00-22:00
Friday: 11:00-22:00
Saturday: 11:00-22:00
Sunday: 12:00-21:00


related searches: hemmakväll öppettider, hemmakväll halmstad, hemmakväll malmö, hemmakväll godis, hemmakväll stockholm, hemmakväll lund, hemmakväll karlstad, hemmakväll göteborg
Similar places near
Lunengs HiFi Lunengs HiFi 821 meter Kom in med en trasig din kabel som löddes om till rca för en spottstyver på min Dual ...
Reviews
Aldrig fel med Hemmakväll. Bra utbud på saker och stor fräsch lokal. Mer DrPepper, dock! Annars väldigt bra.
Älskar detta ställe! Otroligt bra godis utbud. Godiset är färskt, det är fräscht när man går runt och plockar lösgodiset. Det ligger inte massa på golvet, och råkar det komma godis i lådan bredvid så plockas den bort snabbt och alla godisskedar diskas regelbundet och när man ska plocka godis så är skedarna nydiskade och när man plockat klart lägger man dom i en låda som är använda så dom inte blandas med dom fräscha. Alltid trevlig personal och bra utbud av läsk, chips, tobak m.m.
Olika typer av godis och snask, finns andra saker som exempelvis pokemon gosedjur, trevlig personal, allergi alternativ, rullstols anpassat och ett rent ställe.
Stort utbud av godis. Alltid färskt godis. Trevlig personal.
Mkt trevlig personal, bra utbud och i regel färskt och bra. Nedre lådorna är dock tillgängliga för små händer så lock på dom vore en ide.
Färskt godis och väldigt bra o stort utbud av godis! Love it! Alltid en fullproppad stor hink när det handlas där!
Enda stället jag handlar lösgodis från, superfräscht och mycket trevlig personal.
Bästa butiken i hela Sundbyberg! Det är rent och fint bland hyllorna samt även bland godiset. Fräscha skedar att plocka godis med,och stort urval av sorter. Personalen är fantastisk på alla sätt o vis. Man skulle gärna ta med sig dem hem.
Fin öppen butik. Var där för att köpa figur till barnbarn. Köpte 4 färdiga påsar o figur. Lockades av den enorma lösgodisdisk 80 kr. När jag kom hem för avsvakning,fick jag slänga hälften, ej färskt lakrits skruvar hårda m.m.
Det finns allt man önskar sig! Bästa Mall i Sverige!
Comment on this business

to add Hemmakväll map to your website;